Junior mjukvaruingenjör inom trafiksäkerhet till kund i Göteborg

Junior mjukvaruingenjör inom trafiksäkerhet till kund i Göteborg

Är inbyggda system något som kittlar lite extra? Är du intresserad av bilindustrin och vill utvecklas tillsammans med några av de absolut bästa inom Aktiv trafiksäkerhet? Då kan detta vara helt rätt möjlighet för dig!

Information om uppdraget

Kunden har världens första fullskaliga testmiljö för framtida trafiksäkerhet. Vad som är unikt med deras anläggning är att de olika trafikmiljöerna gör det möjligt att testa avancerade säkerhetssystem och deras funktioner för alla typer av trafik- och trafiksituationer. Detta möjliggör forskning, utveckling och certifiering av framtida trafiksäkerhetssystem och fungerar som en internationell arena öppen för fordonstillverkare, leverantörer, lagstiftare, universitet och högskolor från hela världen.

Vi söker nu en mjukvaruingenjör till ett agilt utvecklingsteam som arbetar med utvecklingen av testutrustning, testmetodik och testmiljöer. I denna roll kommer du vara med och bidra till att företaget fortsatt ska vara världsledande inom verifiering av framtidens automatiserade och uppkopplade transportsystem. Med dig i laget kommer företaget möjliggöra utmanande tester av automatiserade och uppkopplade fordon för en säker och hållbar trafikmiljö även i framtiden.

Denna roll är initialt ett konsultuppdrag där du anställs av Academic Work och arbetar ute hos kund på Lindholmen. På sikt är ambitionen att du ska anställas direkt hos kunden då de expanderar och vill ha rätt personer med sig på sin fortsatta resa, detta förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • Möjlighet att utvecklas inom ett företag i framkant
 • En hängiven konsultchef
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du framförallt att:
 • Arbeta med utveckling av testutrustning, testmetodik och testmiljöer
 • Arbeta i framkant inom connectivitet och elektrifierade fordon
 • Programmera i C, C och Python
Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildning inom området och besitter genuint intresse för utveckling och kodning
 • Har vana att programmera i C/C++/Python
 • Trivs i Linuxmiljö och vill utvecklas inom inbyggda system
 • Innehar B-körkort och goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Vidare anses det vara meriterande med kunskaper inom kartgenerering, sensor fusion och machine learning samt att kunna uppvisa eventuella hobbyprojekt inom programmering.

Som person är du
 • Analytisk
 • Ansvarstagande
 • En fena på problemlösning
Du brinner för programmering och har en positiv inställning till att lära dig nya saker och att ta initiativ för att utvecklas.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se