Junior maskiningenjör till världsledande integrum

Junior maskiningenjör till världsledande integrum

Vill du vara med i evolutionen för att förbättra människors liv? Vi söker dig med en ingenjörsexamen inom maskinteknik för omgående start till rollen som Development engineer. Integrum har över 25 års erfarenhet av att skapa en bättre livskvalité för amputerade personer genom benförankrade proteser. Du kommer till en innovativ och banbrytande miljö där där du arbetar med unika produkter. Vill du vara med på Integrums resa? Sök då tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Integrums räkning en Development engineer för ett 6 månaders uppdrag för att stötta upp i befintliga nyckelprojekt. Integrum befinner sig i en spännande fas och avser inom de närmsta åren att expandera, vilket innebär att det för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget efter dessa 6 månader.

Sedan 1990 har Integrum hjälpt hundratals människor världen över till en bättre levnadsstandard genom sin revolutionerande produkt. Vidare är bolaget världsledande inom teknologin och avser nu att ta företaget till nya höjder. Idag fokuserar de på två nya teknologier: Neuromotus och Bionic Limb. Den förstnämnda produkten är en teknologi som förhindrar fantomsmärtor på amputerade människor. Den sistnämnda är en neuromuskulär protes som styrs av elektroder i hjärnan. Detta är den första integrationen mellan biologi och mekatronik och nästa steg i samverkan mellan människa och maskin. Med andra ord erbjuder Integrum en möjlighet att arbeta med unika produkter inom medtech.

Max Ortiz, Research Director på Integrum berättar mer om de båda teknologierna på Ted Talks.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Integrum. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Development engineer kommer du att ha en bred arbetsroll. Du kommer att ansvara för planering och beställningar av protesdelar till Integrums leverantörer. Du kommer även att bevaka logistikflöden, tolka ritningar, ha dialog och arbeta proaktivt med leverantörer, ta emot och kontrollera produkter, ansvara för lagerhantering samt skicka iväg orders till kunder. Det förekommer också konstruktionsarbete i Pro Engineer/Creo.

Utöver detta kommer du även att stötta upp med exempelvis:
 • Teknisk dokumentation i produktutvecklingsprojekt
 • Utveckling av patient-, användnings- och informationsmaterial
 • Supportering i SAP
Du kommer att ingå i ett team om 5 personer där du kommer att bli en viktig del i organisationen. Teamet består av kompetenta och erfarna kollegor som kommer att stötta dig i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik och ett intresse för supply chain
 • Har kunskaper av konstruktionsarbete, gärna i Pro Engineer/Creo
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:

* Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet

Som person är du social utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga då du kommer bedriva nära dialog med Integrums leverantörer. Det är även viktigt att du är självgående och ansvarstagande i ditt arbetssätt eftersom att du rollen kommer ha många ansvarsområden. Dokumentationsdelen kräver att du är både noggrann och har en god struktur. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Placering: Göteborg, Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Integrums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Integrum utvecklar och säljer nästa generations proteser. De erbjuder benförankrade proteser till patienter vilket ger en direkt och stabil koppling mellan skelett och protes. Kopplingen gör att protesen inte behöver komma i kontakt med huden, vilket minskar hudrelaterade problem och möjliggör protesanvändning under längre perioder. Företaget är grundat i Göteborg och ligger i framkant inom sin bransch. All forskning och utveckling bedrivs på kontoret i Mölndal och företaget avser inom de närmsta åren att expandera. Läs med om Integrum på deras hemsida