Junior javautvecklare till roll som applikationssupport

Junior javautvecklare till roll som applikationssupport

Vill du ta chansen att få foten in i en bransch med starkt fäste i Göteborg som dessutom är inne i en expansiv fas? Vår kund är ett konsultbolag som bland annat arbetar mot fordonsindustrin där vi nu söker två juniora javautvecklare till en roll som applikationssupport hos en välkänd aktör i branschen. Du kommer att ingå i ett team som stödjer drift och felsökning av flertalet transaktionstunga system som används i produktionsanläggningar världen över. Låter detta rätt för dig? Sök nu då urval sker löpande.

Information om uppdraget

I din roll som applikationskonsult kommer du att ingå i ett globalt IT-team som stödjer den dagliga driften och felsökningen av slutkundens system. Du kommer tillsammans med ditt team att hantera ärenden och ta emot felanmälningar för att sedan åtgärda dessa i syfte att minimera risken för produktionsstörningar och stopp. I arbetet följer du upp kritiska incidenter och arbetar för att tillsammans med teamet ta fram nya lösningar.
De inkomna ärendena som teamet arbetar med handlar om informationsinsamling, felsökning, samarbete med andra applikationsteam samt säkerställandet av drift. En del ärenden kräver ändring av konfiguration eller kod i Java.

Du erbjuds
 • Plats i ett globalt IT-team
 • Möjlighet till att göra karriär inom fordonsindustrin
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Stödja drift och ta fram lösningar till globala produktionssystem
 • Incident- och problemhantering rörande exempelvis datainsamling eller felsökning
 • Konfiguration och ändring av kod i Java
Vi söker dig som
 • Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Har en eftergymnasial IT-utbildning antingen från högskola eller YH
 • God förståelse i Java
Det är meriterande om du har god förståelse för nätverk och kommunikationsprotokoll samt erfarenhet av arbete i Windows servermiljö.

Som person är du en kommunikativ och driven mot att hitta en lösning. Du har en förmåga att ta in information snabbt och sätta dig in i ett problem för att sedan ta fram bästa väg framåt. Då du ingår i ett team är det viktigt att du är en lagspelare som vågar bjuda på dig själv. I stunder då produktionen utsätts för kritiska problem är det viktigt att du har förmågan att hålla huvudet kallt och kan arbeta under press.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag 6 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Göteborg, Torslanda.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se