Junior instrumenttekniker till Midroc Project Management!

Junior instrumenttekniker till Midroc Project Management!

Är du tekniskt lagd och gillar praktiskt arbete? Har du en avslutad gymnasie eller YH-utbildning inom förslagsvis el/automation? Gillar du dessutom att arbeta i nära samarbete med dina kollegor? Då bör du läsa vidare! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Midrocs räkning två juniora instrumenttekniker för uppdrag omgående.

Midroc Project Management är en del av Midroc-koncernen och utvecklar och leder konsultuppdrag inom energi, industri, samhällsbyggnad och infrastruktur. De har specialiserat sig på lösningar inom projektledning, underhållsutveckling, Engineering, underhållsstopp, HSE-Q (hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet) och bergrumskoncept. Midroc Project Management expanderar och behöver nu ytterligare förstärkning. Du kommer tillsammans med andra kollegor från Midroc att arbeta på heltid ute hos deras kunder som är verksamma inom processindustrin.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som instrumenttekniker kommer du tillsammans med dina kollegor på Midroc att arbeta ute på kunders anläggningar med fältservice och slutkontroll, primärt inom processindustrin. Ditt första projekt kommer att vara förlagt i Stenungsund där du under tre veckor kommer att vara delaktig i slutkontrollen av maskiner under ett driftstopp. Därefter blir din placeringsort ute hos kunder i Göteborg alternativt Stenungsund, tillsammans med andra kollegor från Midroc. Du kommer att ingå i ett team med seniora instrumenttekniker som kommer att kunna vara dig behjälplig, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra slutkontroller av maskiner, genom att provköra och övervaka att de är funktionella
 • Genomföra service och reparation av maskiner
 • Underhålla maskiner och utrustning i proaktivt syfte på kunds anläggning
Tjänsten passar dig som är junior i din karriär, är praktiskt lagd samt har en teknisk bakgrund från skola eller universitet.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad teknisk utbildning
 • Talar och skriver det engelska språket obehindrat
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av processindustrin.

Som person är du lyhörd och gillar att ta egna initiativ då detta krävs för att driva arbetet framåt. Du är ansvarstagande och besitter en hög social kompetens, allt för att ge kunden de rätta förutsättningarna. Vidare har du enkelt för att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stenungsund och Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Project Management Vi genomför konsultuppdrag och vi kan göra det genom att ge stöd i projekt betydligt längre än andra. Vi kan hjälpa till från första fundering, till dess att ritningarna är förverkligade, gästerna inflyttade, driften igång och det är dags att börja förädla och optimera verksamheten. Man skulle kort och gott kunna säga att vi kan projektleda från före, före till efter, efter.
Vi är vana att leda komplexa bygg-, energi- och industriprojekt. Och inte sällan hittar vi nya, innovativa lösningar.
Vi är en del av Midroc och delar värderingar med alla andra Midroc-bolag. Gemensamt för oss alla är att vi strävar efter att bli bäst i klassen, vi jobbar gärna tillsammans i våra projekt, vi hyllar projektförmåga och älskar att ta oss an utmaningar i alla dess former.