Junior ingenjör med bländande personlighet till MindQore

Junior ingenjör med bländande personlighet till MindQore

Vill du arbeta på ett personligt bolag där du erbjuds rätt verktyg och coachning för att utvecklas i din yrkesroll? Har du kunskaper i programmering och vill arbeta inom fordonsindustrin? MindQore söker nu en ambitiös medarbetare som vill följa med deras fortsatta resa!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ingenjör med intresse för fordonsindustrin till MindQore i Göteborg. MindQore är det personliga företaget som fokuserar på helhet och kvalitet i varje moment. Du blir en del av ett härligt gäng med ambitiösa och kompetenta kollegor som håller interna samarbeten högt. MindQore satsar på långsiktiga relationer med alla sina medarbetare och investerar därför både tid och utbildning i sina anställda för att de ständigt skall känna sig utmanade i sitt arbete.

Som ingenjör hos MindQore får du möjlighet att arbeta som konsult inom alla typer av utvecklingsprojekt och kommer därför längst vägen bygga en bred portfolio inom flera olika områden. Konsultrollen på detta framåtlutade företag innebär stort fokus på din personliga utveckling och att du ständigt går framåt i din arbetsroll. Detta säkerställer du tillsammans med närmsta chef genom kontinuerlig uppföljning och coachningssamtal för att nå dit du vill. Detta innebär att varje medarbetare är med och säkerställer individanpassade lösningar för att ta sig an rätt typ av utmaning nu och i framtiden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MindQore. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MindQores önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult på MindQore innebär att arbetsuppgifterna och din rollbeskrivning kan komma att förändras under resans gång eftersom du kommer ställas inför olika projekt och utmaningar. Att få möjlighet att bredda dina kompetenser är en stor del av tjusningen i konsultrollen men det innebär också att det blir än viktigare att aktivt arbeta med företagskulturen. Du kan vara säker på att alltid kunna känna dig som hemma och det är vanligt förekommande med aktiviteter tillsammans med kollegorna.

Det finns redan nu ett spännande projekt som väntar på dig vilket inrymmer programmering av användargränssnitt.

På detta projekt kommer du framför allt:
 • Arbeta med programmering
 • Skapa automatiserade lösningar utifrån givna API:er
 • Skapa bästa möjliga lösning utifrån kunds önskemål
 • Skriva strukturerad kod och dokumentation
Tjänsten passar dig som vill bli en del av ett modernt bolag där det är högt i tak och där medarbetare stöttar varandra och som gärna umgås även utanför jobbet.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektroteknik, mekatronik eller datateknik
 • Har kunskaper i Python eller annat programmeringsspråk
 • Har B- körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av programmering av användargränssnitt

Som person är du nyfiken och kreativ. Vidare är du handlingskraftig och kommer gärna med förslag på lösningar. Du är kommunikativ och relationsskapande och gör alltid ditt yttersta för att möta kundens behov. MindQore värdesätter dina personliga egenskaper högt och vill ha med dig som är engagerad på sin resa.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MindQores önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Mindqore