Junior elkonstruktör sökes för spännande tjänst på Husqvarna

Junior elkonstruktör sökes för spännande tjänst på Husqvarna

Är du i början av din karriär? Vill du ha en arbetsplats där goda samarbeten står i fokus? Har du dessutom en avslutad YH eller högskoleingenjörsutbildning inom elektro? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarnas räkning en junior elkonstruktör.

Husqvarna har sitt kontor i fräscha lokaler i Jonsered, endast 15 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. På avdelningen arbetar i dagsläget 25 medarbetare och du kommer att ingå i en grupp med 7 andra ingenjörer. Husqvarna ser långsiktigt på samarbetet och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna. Du börjar din anställning med en introduktion där du kommer att få en bra förståelse för Husqvarna som företag samt de ansvarsområden du kommer att ha, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Vidare kommer du att få löpande stöttning från seniora kollegor för att på ett bra sätt kunna växa i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör kommer du ingå i projekt och vara med i framtagningen av produkt från ax till limpa. Ditt huvudsakliga ansvarsområde inom detta blir konstruktion och elektroniken kopplat till produkten. Husqvarna har ett brett spann av produkter vilket kommer att göra ditt arbete variationsrikt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med konstruktion av kretskort
 • Ansvara för layouten kopplat till produkterna
 • Delta i projektmöten
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik i allmänhet och elektronik i synnerhet. Du är junior i din karriär och vill komma till en arbetsplats där du får en gedigen introduktion samt goda utvecklingsmöjligheter. Du har ett driv och en nyfikenhet som gör att du hela tiden utvecklas i din roll. Vidare tycker du om att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad ingenjörsexamen inom elektro eller motsvarande
 • Behärskar CAD
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat
Det är meriterande om du har goda kunskaper i OrCAD.

Som person är du kommunikativ och prestigelös då du kontinuerligt arbetar i team. Du är ansvarsfull, noggrann och tycker om att skapa struktur i ditt dagliga arbete. Vidare är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är duktig på att föra en tydlig dialog mellan medarbetare samtidigt som du inte har några problem med att vara självgående när det behövs.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Jonsered, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Construction a 4 billion SEK division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on product and technology leadership ensured by high investment levels in user-focused product development to offer professional end-users the most efficient and powerful products. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. Products such as power cutters, demolition robots, drilling equipment, wall and wire saws, floor and tile saws and all related diamond tools are primarily used in the renovation and construction of commercial properties, in infrastructure projects such as highways and bridges whereas there is a full range of diamond tools for the natural stone cutting and grinding markets and in the stone industry.