Junior ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Capio med start i januari!

Junior ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Capio med start i januari!

Har du kortare praktisk erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi och vill arbeta på ett växande företag? Letar du efter en långsiktig tjänst, har ett stort intresse för ekonomi och är en teamplayer? Är du dessutom snabblärd och strukturerad och vill du arbeta på ett kontor som är centralt beläget i Göteborg med härliga kollegor? Tjänsten som ekonomiassistent till växande Capio Närsjukvård startar den 7:e januari 2019 och kommer tillsättas omgående. Ta chansen och säkra en bra start på 2019 redan idag - ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Capio Närsjukvårds räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till deras huvudkontor i Göteborg. Företaget expanderar och är därför i behov av förstärkning. Ni sitter i fina och öppna lokaler centralt i Göteborg, vid Lilla Bommen. Företaget ser gärna start den 7:e januari 2019, men tjänsten kommer tillsättas omgående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Capio Närsjukvård. Uppdraget kommer att vara på heltid och är ett långsiktigt behov. Vi kommer börja med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbete. Företagets ambition är att på sikt kunna erbjuda en fast anställning.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag som genom sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri. Capio Närsjukvård ingår i Capio-koncernen som har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med hela flödet av leverantörsfakturor, allt från att fakturan kommer in till att den ska vara betald. Capio Närsjukvård har ett stort flöde av leverantörsfakturor vilket ni i grupp kommer att hantera tillsammans. Gruppen som idag arbetar med leverantörsreskontra består av fem kollegor och Capio Närsjukvård behöver nu utöka med ytterligare en kollega då företaget expanderar. Du kommer börja din anställning med en introduktion för att få en förståelse för företagets ekonomiprocesser. Under din anställning arbetar du nära dina kollegor som finns tillgängliga för stöttning.

Du kommer till exempel att:
 • Självständigt tillsammans med kollegor ansvara för leverantörsreskontra, inklusive avstämningar
 • Kontering av leverantörsfakturor och arbeta för att säkerställa hög kvalité på konteringen tillsammans med övriga inom leverantörsavdelningen
 • Löpande kontakt med verksamheterna
 • Avstämning av vissa balanskonton vid bokslut
 • Vara behjälplig vid månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Tillsammans med övriga på redovisningsavdelningen utveckla rutiner för den löpande redovisningen samt bokslut
Tjänsten passar dig som vill skapa dig en bättre förståelse för det ekonomiska flödet. Du erbjuds möjligheten att vara en del av en positiv och driven grupp som har roligt tillsammans. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har ett stort engagemang för det du tar dig annan. Vidare ser du en långsiktighet på din nästa tjänst och vill utvecklas tillsammans med företaget.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
 • Har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter i minst 2 månader (exempelvis sommarjobb) och högst 2 år
 • Har en förståelse och intresse för det ekonomiska flödet
 • Talar och skriver svenska obehindrat, då du dagligen kommer att kommunicera på detta språk
 • Goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du ha arbetat med leverantörsreskontra sen tidigare och i Agresso.

För att trivas i rollen ser vi att du är driven och nyfiken att lära dig nya saker. Du är noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du kommunikativ och en teamplayer som tycker om att samarbeta med andra människor. Som person är du noggrann, driven och strukturerad. Vi ser även att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: 7 januari 2019
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Göteborg, Lilla Bommen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capio Närsjukvårds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork