Junior controller till Svenska Krögare

Junior controller till Svenska Krögare

Tänk dig att kunna kombinera din strukturella och sociala förmåga i en och samma roll. Vi vågar lova att du i denna rollen dagligen får utlopp för dessa kompetenser hos vår kund Svenska Krögare! I och med deras expansiva tillväxt och framtidstankar om bolaget finns möjligheten för dig som är initiativtagande, hungrig och nytänkande att komma in och visa vad du går för. I en kombinerad roll med client service och ekonomiska analyser kommer du få ta mycket eget ansvar och blir en del av detta roliga bolag inom restaurangbranschen. Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande och bearbetas i början på augusti.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior controller till vår kund Svenska Krögare.

Organisationen består av de fyra bolagen Svenska Krögare, Svenska Golfkrögare, Svenska Hotel samt Svenska drycker, där de hjälper över 1000 restauranger runt om i Sverige genom att dagligen kontrollera deras inköp och erbjuda dem bästa avtalen. De är nu i en expansiv fas varför de utökar med mer personal, och deras ambition är därför att du skall växa tillsammans med dem och utvecklas i din roll.

Du kommer främst att arbeta tillsammans med tre kollegor på Göteborgskontoret och sitta centralt inom vallgraven på ett litet mysigt kontor med lägenhetskänsla och gemytlig inredning. Totalt är de 18 anställda på bolaget och fler ska dem bli. I och med den aggressiva tillväxtplanen kommer dina utvecklingsmöjligheter vara stora. Kanske vill du i framtiden jobba på något av kontoren utomlands?

Hos Svenska Krögare är arbetstiderna och jobbet flexibelt, och självklart är det även viktigt för dem att fira framgångar och skämma bort sina anställda. I och med att de jobbar i krogbranschen kommer du dessutom att få gå med och äta dig runt på trevliga restauranger och lära känna både dina kollegor och smaklökar bättre. Nu letar vi efter dig som vill komma in med nya tankar och idéer och bli en nyckelspelare för ekonomifunktionen på detta nytänkande bolag som andas framåtanda!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som junior controller kommer du arbeta i en roll med två primära delar, där du arbetar med kundanalyser och ekonomiska planer samt med client service. Beträffande client service kommer du arbeta med analys av befintliga kunder och att ta fram offerter och uträkningar, scanna in fakturor och se vad kunden betalar idag för sina inköp för att göra uträkningar i Excel. Du kommer under några veckors tid introduceras av de befintliga anställda. Du kommer jobba med Excel, Salesforce och Fortnox.

Tjänsten passar dig som ser en långsiktig karriär hos Svenska Krögare och som triggas av tanken på att själv få vara med och forma och utveckla din roll!

Vi söker dig som
  • Har en avslutad eftergymnasial utbildning meriterande inom ekonomi eller motsvarande
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från relevant ekonomiarbete eller en servicerelaterad roll med kundkontakt
  • Har mycket goda Excelkunskaper och systemvana
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt känner dig bekväm med att tala engelska
Det är meriterande om du:
  • Tidigare har arbetat med Salesforce
  • Har intresse och/eller erfarenhet av arbete med sälj
Som person är du initiativtagande och strukturerad i ditt arbetssätt för att hela tiden säkerställa att ingenting hamnar mellan stolarna eller inte görs med fullständig kvalitet. Hos Svenska Krögare är det viktigt att du vågar tänka utanför boxen och komma med nya idéer och förbättringsförslag för verksamheten. Du är vidare flexibel och kan snabbt skifta fokus mellan arbetsuppgifter, detta eftersom du både kommer jobba säljinriktat med client service samt med analys- och ekonomiuppgifter. Slutligen är du en riktig teamplayer som älskar att vara social - på detta bolag råder en utåtriktad atmosfär där de hittar på mycket roliga saker tillsammans.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska Krögares önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Krögare är en inköpsorganisation som hjälper över 1000 restauranger runt om i Sverige. De erbjuder trygghet och dem bästa avtalen genom att dagligen kontrollera sina kunders inköp. Organisationen består av Svenska Krögare, Svenska Golfkrögare samt Svenska drycker och är nu i en expansiv fas. Deras målsättning är att bidra till att förbättra ett stort antal restaurangers vardag. Läs gärna mer om detta spännande bolag på deras hemsida.