Junior belysningsprojektör!

Junior belysningsprojektör!

För dig som är nyfiken, engagerad och ansvarsfull erbjuds här en spännande möjlighet inom ett växande bolag med stora som små projekt. Vår kund expanderar inom belysningsteknik och här välkomnas du till en arbetsplats som erbjuder en långt introduktionsprogram fyllt av spännande interna och externa utbildningar liksom mentorskap. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. De söker nu deras nästa juniora belysningsprojektör som ska växa in i rollen och på sikt ta egna uppdrag och på så vis även driva egna projekt.

Hos vår kund kommer du att ingå i ett team om cirka 30 personer inom väg och mark och tillsammans med erfarna kollegor utvecklas långsiktigt inom området. Här finns chansen att lära sig från de allra bästa!

Du erbjuds:
 • En arbetsplats där du samlar på dig meriterande erfarenhet.
 • Möjligheten att arbeta brett inom tekniska projekt.
 • Vara en del av ett bolag som värderar hållbarhetsfrågor högt.
Arbetsuppgifter

Som belysningsprojektör blir du en del av ett sammansvetsat team med fokus på kvalitet och framåtanda. I din roll kommer du vara involverad uppdrag av varierande storlek högt som lågt där du är med och bidrar till att skapa bästa möjliga lösning tillsammans med erfaren belysningsprojektör.

Du kommer till exempel:
 • Rita upp lösningar på belysning längs vägar och gator i AutoCad, Civil 3D.
 • Utföra belysningsberäkningar.
Vi söker dig som
 • Har en färdigställd eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning som är relevant för rollen, till exempel YH-utbildning inom el eller kandidatexamen inom automation.
 • Har mycket goda kunskaper i AutoCad.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.
Det är starkt meriterande om du:

* Har erfarenhet av elinstallationer utomhus.

Som person ser vi att du trivs med att ta ansvar för dina uppgifter och inte är rädd för att fråga vid osäkerhet. Stor vikt kommer även läggas vid din vilja att utvecklas med vår kund då de ser långsiktigt på den här satsningen och ditt personliga intresse för att långsiktigt utvecklas inom den specifika tjänsten värderas således högt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se