Junior applikationskonsult till mjukvaruföretag inom den internationella detaljhandeln

Junior applikationskonsult till mjukvaruföretag inom den internationella detaljhandeln

Vill du vara med och påverka, förbättra och arbeta med kunder i deras verksamhetsprocesser? Har du studerat systemvetenskap och trivs med att ha ett varierat arbete med både interna och externa kontakter kan du vara rätt person för denna roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en applikationskonsult till kontoret i Göteborg. I rollen kommer arbetsdagarna att variera, du kommer att vara bryggan mellan kundernas olika förfrågningar och utvecklingsavdelningen internt på företaget. Uppdraget kommer i ett första skede pågå fram till juli 2019, men det finns chans till förlängning därefter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du initialt att arbeta med att se till att företagets applikationer fungerar med kundernas system. Du kommer bland annat att arbeta med installationer, felsökning samt databaser. Vidare förmedlar du kundernas önskemål och förfrågningar till utvecklingsavdelningen och ser till att kommunikationen blir korrekt. På företaget får du möjlighet att arbeta både högt och lågt där du genom dina tekniska och sociala färdigheter skapar mervärde för kunden.

Vi söker dig som
  • Har utbildning inom relevant område, exempelvis Systemvetenskap
  • Har grundläggande tekniska kunskaper
  • Kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift
Vidare anses det meriterande om du har erfarenhet av Java, dock är det inget krav för tjänsten.

Som person har du stor nyfikenheten för problemlösning och gillar att skapa relationer med kunder och kollegor. Utöver detta ser vi att du är en person med en öppen och ärlig attityd som drivs av att ständigt leverera hög kvalité. Tjänsten passar dig som vill kombinera dina intressen för teknik och sociala kontaktytor.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Heltid, löpande
  • Placering: Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork