Junior androidutvecklare som vill utveckla morgondagens bilar!

Junior androidutvecklare som vill utveckla morgondagens bilar!

Brinner du för Android utveckling och vill delta i att definiera och implementera nästa generations digitala bilupplevelse? Vill du minska gapet mellan människa och bil genom innovativa tekniklösningar? Vill du få chansen att arbeta på företag med målet att skapa Göteborgs mest attraktiva arbetsplats? Om detta stämmer in på dig, sök då redan idag då tjänsten tillsätts löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en junior androidutvecklare. I toppmoderna lokaler i Lindholmen kommer du arbeta med en internationell aktör inom fordonsindustrin med fokus på innovation och utveckling av bilar. Genom nära samarbeten med kända bilmärken och stort fokus på att leverera kvalité i varje interaktion växer arbetsplatsen så det knakar och har sedan 2013 växt till att bestå av ungefär 2000 medarbetare!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till oktober 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Android-utvecklare kommer du få chansen att förverkliga företagets visioner av framtiden genom ny teknik och toppmoderna innovativa idéer. Du kommer få möjligheten att vidareutveckla dig själv som programmerare med många olika interaktionskoncept så som AI, VR, AR och ögonspårning. Genom förstklassig Android-UI kommer du göra allt för att barriären mellan människa och maskin ska minska och kundens bilupplevelse ska förenklas.

Du kommer till exempel att:
  • Löpande arbeta med testande, utvecklande och utvärderande av företagets produkter
  • Genom agila arbetsmetoder arbeta mot teamets och organisationens mål.
  • Vid behov resa utomlands för att komma närmre organisationen
För att trivas i den här rollen så tror vi att du inte bara har en stor passion den senaste teknologin och mjukvaruutveckling utan också ett stort intresse för att vara med och bygga upp en helt ny utvecklingsorganisation med värderingar, tankesätt och kulturen för att bli den mest attraktiva arbetsplatsen i Göteborg. Vi tror att du är en driven utvecklare som ser teamarbete och en stark laganda som en självklarhet. Vidare trivs du i en internationell och multikulturell miljö och uppskattar möjligheten att åka utomlands i arbetet.

Vi söker dig som

ser dig själv som en androidutvecklare och har kunskap inom utveckling och testning. Vi ser att du har antingen en relevant eftergymnasial utbildning, relevant arbetslivserfarenhet eller kan uppvisa motsvarande kompetens genom exempelvis hobbyprojekt. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för att utvecklas inom programmering och har kunskaper inom exempelvis JIRA eller Git.

Det är ett krav för tjänsten att behärska engelska i tal och skrift då kommunikation främst sker på detta språk. Vidare är det meriterande om du även behärskar svenska och/eller mandarin obehindrat. Det är även meriterande om du är en Linux-fantast som besitter breda kunskaper inom detta, har ett stort intresse för AI, VR, AR och ögonspårnings-teknik samt har erfarenhet av OpenGL och 3D-koncept.

Som person är du positiv och utåtriktad med förmåga att inspirera andra. Du är en teamspelare med nytänkande syn på tekniska lösningar. Då bolaget har mycket internationella samarbeten värdesätts kulturell medvetenhet och du bör även ha möjlighet att delta i affärsresor till Kina om det behövs. Du värdesätter teamarbete och ser det som en självklarhet att bidra till den goda stämning som kunden redan idag har!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg, Lindholmen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork