Junior administratör inom behörighet och riskhantering till långsiktigt uppdrag!

Junior administratör inom behörighet och riskhantering till långsiktigt uppdrag!

Är du i början av din karriär och har ett intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Tycker du om att ha ordning och reda på saker och ting och se till att rutiner följs? Har du talang för koordinering och en vana att arbeta administrativt? Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker nu dig som utöver ovan tycker om att vara spindeln i nätet du är en person som alltid vill ha koll på läget och ser till att det blir korrekt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör (också kallad tillträdeshandläggare) som kommer handlägga och vara ansvarig för att behörigheter är korrekta samt att stötta upp vid administration av risker/olyckor. Då du kommer arbeta med säkerhet och risk, så kommer du behöva genomgå och klara säkerhetsprövning i säkerhetsklass 3.

Detta är ett konsultuppdrag med uppskattad start i februari 2019. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Vi kommer börja med att skriva kontrakt på 6 månader, som löpande kommer att förlängas. Det finns möjlighet till en tillsvidareanställning hos Academic Work och på sikt anställning hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med vår kund och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching av din konsultchef för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Arbetsuppgifter

Som junior administratör kommer du främst handlägga godkända behörighetsansökningar för samarbetspartners som arbetar i myndighetens projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera att hantera nyckelbeställningar, administrera behörigheter på passerkort/taggar i enlighet med myndighetens instruktion för tillträdesskydd och befintliga checklistor. Du kommer ha mycket kontakt med ansvariga projektledare för att få information om vem som ska ha behörighet eller inte. Vidare kommer du även stötta upp med administration och rapportering vid olyckor, exempelvis rapportera tillbud och avvikelser. Du kommer vara spindeln i nätet och vara kontaktperson och ansvarig för området i region väst. Det är en ny roll som du kommer vara med och skapa och arbetsuppgifterna kan på sikt formas något så det är av vikt att du är flexibel som person.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera behörighetsansökningar
 • Registrera och lämna ut nycklar och passertaggar samt samla in vid avslut
 • Lägga upp och administrera entreprenörsavtal
 • Rapportera och administrera tillbud och avvikelser vid olyckor
Tjänsten passar dig som tycker om att vara spindeln i nätet och ha många kontaktytor. Du har förmågan att arbeta brett och ha koll på många bollar på samma gång. Vidare har du ödmjukt skinn på näsan och ser till att regler och riktlinjer följs. Du tycker om administration och gör gärna upp rutiner som kan effektivisera ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet, exempelvis inom administration eller service
 • Talar och skriver svenska obehindrat då du dagligen kommer kommunicera på detta språk
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll sen tidigare eller i projekt.

Som person har du ett sinne för koordinering och har ett intresse för att saker och ting ska vara korrekta. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har förmågan att kunna vara flexibel samt prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vidare räds du inte för att ta egna initiativ och ta kontakt med personer för att driva din intressefråga framåt. Du är därmed kommunikativ och har en fallenhet för att hantera personkontakter både digitalt och personligt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt uppdrag
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork