Junior Testare till spännande Verifa!

Junior Testare till spännande Verifa!

Vill du ta ditt första steg inom kodtestning? Vill du ta chansen och bli Verifas nästa Code Quality Consultant? Du som har passion för att leverera toppkonsulttjänster inom kodkvalitet, säkerhet, automatiserad testning och agila metoder som DevOps till en internationell kundbas har hittat rätt!

Information om uppdraget

Vi söker nu en begåvad Code Quality Consultant till vår kund Verifa. För dig som vill vara en del av ett start-up där du kommer att få möjligheten att påverka företagets resa framåt så är detta en chans du inte får missa.

På Verifa tror man på lagarbete, öppenhet för idéer, hårt arbete och ha roligt hela tiden. På deras kontor i trendiga klippan i Göteborg erbjuder dem en mycket informell och avslappnad atmosfär. Du kommer att få vara flexibel när det gäller att forma rollen enligt dina egna intressen och färdigheter. Redan idag arbetar Verifa med kunder i USA, Europa och snart Kina vilket innebär att du kommer få ha världen som din arbetsplats. Om du vill ha en arbetsplats där din internutbildning kan ske i USA eller kanske har du drömt om att arbeta en period utomlands? Då är Verifa företaget där du kommer att trivas!

Verifa arbetar med att konsultera företag och leverera högkvalitativa, pålitliga och säkra mjukvarusystem på ett smidigt och bekvämt sätt. Med ett erfaret team arbetar dem med kontinuerlig förbättring över hela livscykeln för mjukvaruutveckling. I första hand arbetar dem med kontinuerlig integration samt leveransverksamhet med ett särskilt fokus på kvalitetsäkring och verifieringsaktiviteter. Detta gör att automation används för att säkerställa att mjukvaran utvecklas till högsta möjliga kvalitet.

Verifa vill utveckla dig till att bli en internationell expert kring Test Automation, Continuous Integration / Delivery, DevOps eller något relaterat område som du är intresserad av!

(Do you want to read the ad in English, click on this link) Verifa.

Arbetsuppgifter

Som Code Quality Consultant innebär ditt jobb att hjälpa Verifas kunder att automatisera sina kvalitets- och säkerhetssäkringsaktiviteter genom att arbeta med olika teststrategier (t.ex. statisk kodanalys, arkitektonisk analys, enhet / integration / systemtestning, fuzzing). Vi använder verktyg och teknik som Jenkins, Artifactory, Atlassian Stack, TFS, Git, SonarQube, Docker, Vagrant.
Du kommer att arbeta med:
  • Planering, installation och underhåll av avancerade toolchains med hög automatiseringsgrad
  • Tolkning av resultat från kvalitets- och säkerhetsanalyser och presentation till utvecklare
  • Utveckling av nya arbetsmetoder med de senaste utvecklingsverktygen, både open- source och komersiella
  • Testning och testramverk
Vi söker dig som

Vi ser att du har kunskap om modern automationsteknik och ramverk, vi uppskattar speciellt erfarenhet av DevOps och Continuous Delivery-metoder. Erfarenhet av den teknik vi använder anses vara ett plus men är inte ett krav för en begåvad och entusiastisk kandidat. Du som är en talangfull problemlösare och en sann lagspelare kommer att göra succé hos Verifa!
  • YH alternativt högskoleutbildning inom relevant område
  • Ha grundläggande förståelse i moderna mjukvaruutvecklingsmetoder
(versionskontroll, automatiserad byggnad och testning, kodrecensioner mm)
  • Grundläggande kunskaper inom C och C++
  • Flytande kunskaper i Engelska samt Svenska
Det är starkt meriterande om du har flytande kunskaper i svenska då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verifa are a group of talented and ambitious software experts with a diverse background and skill set. We are continuously challenging and empowering each other to make sure we continuously innovate! We believe in team work, openness to ideas, hard work and fun throughout.