Junior Mjukvaruutvecklare till Syntronic

Junior Mjukvaruutvecklare till Syntronic

Vill du jobba för ett företag som ser dess personal som sin främsta resurs? Som erbjuder möjligheter inom telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin samt arbetar för att utveckla morgondagens teknik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior Mjukvaruutvecklare till Syntronic i Göteborg. Syntronic är ett ledande designhus som brinner för att utveckla morgondagens teknik! De är experter inom sina respektive områden och hjälper kunder från konceptstadie till färdig produkt eller system. Syntronic startade sin resa 1983 i Stockholm och är idag, förutom i Göteborg, Kista, Gävle, Sandviken, Linköping och Lund, även etablerade i Malaysia, Kina, Indonesien och Kanada med totalt 951 anställda. Låter det intressant?

Syntronic befinner sig i en tillväxtfas och därför söker de dig som vill arbeta med hårdvarunära programmering, utveckling av mjukvaruarkitektur, plattformar och inbyggda applikationer. Syntronic erbjuder en stor variation av teknikintensiva uppdrag hos eller gentemot multinationella bolag. Således kommer du varje dag att utmanas och utvecklas i din roll! Exempel på arbetsuppgifter kan ligga inom ramen för konceptutveckling, design, verifiering och produktion.

Om du vill jobba på ett företag som ser dess personal som sin främsta resurs, där de arbetar med coachning, individanpassad kompetensutveckling och uppföljning samt erbjuder globala karriärmöjligheter är svaret Syntronic!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic eller någon av Syntronics kunder.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel jobba med:
  • Hårdvarunära programmering
  • Plattformsutveckling
  • Funktionella inbyggda applikatoner
Tjänsten och Syntronic passar dig som har ett intresse av att vara steget före och utveckla morgondagens teknik. Vi ser gärna att du är framåt, kreativ, kommunikativ, noggrann och strukturerad. Detta eftersom du tillsammans med kund behöver agera för att driva projekten, kunna angripa utmaningar på ett kreativt sätt, bidra med tydlighet och energi samt undvika att viktig information faller mellan stolarna. Det är vidare viktigt att du känner engagemang för Syntronics fortsatta utveckling och byggande av verksamheten.

Vi söker dig som
  • Är Civilingenjör inom Elektro, Data, Teknisk Fysik eller liknande
  • Programmeringskunskap i C
  • Inte har någon eftersläpande kurs, genomgående goda betyg som ska bifogas i ansökan
  • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
Det är meriterande om du

* Programmeringskunskap i C++ och/ eller erfarenhet av embedded Linux
* Programmeringskunskap inom inbyggda system
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Shanghai, Jakarta och Ottawa.