Junior Mjukvaruutvecklare till Syntera!

Junior Mjukvaruutvecklare till Syntera!

Är du i början av din karriär och har ett brinnande intresse för teknik och produktutveckling? Har du kunskaper inom C och ett intresse för C#? Är det kanske dags att leta efter ditt första jobb inom mjukvaruutveckling? Var inte orolig, Syntera har tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Välkommen till Syntera! Ett konsultbolag som utvecklar elektronik med tillhörande mjukvara som en del av deras kunders produkter. Idag kommunicerar merparten av elektroniken med appar och molntjänster vilka de också utvecklar. Syntera består av tre passionerade och engagerade utvecklare som heter Per, Pelle och Andreas. Tillsammans står de för hjärta och hjärna på Syntera. Med ett stort tekniskt intresse och en stor kundförståelse har de kunder inom flera olika branscher och erfarenhet av att förstå kundens specifika behov, samt kunskap att snabbt och kostnadseffektivt utveckla företagsspecifika produkter.

Arbetsuppgifter

På Syntera finns det utvecklingsmöjligheter för dig som junior. Du kommer att få arbeta nära och tillsammans med kunniga och erfarna kollegor som mer än gärna hjälper dig i din start på karriären. Genom par-programmering i projekt, mentorskap och ett öppet klimat kommer du ha den stöttning och engagemang du behöver för att på sikt ta ett helhetsansvar mot kund. Ditt huvudfokus kommer att vara mjukvaruutveckling i gruppens utvecklingsprojekt främst kopplat till inbyggda system och molntjänster, samt appar. Så för dig som har ett brett tekniskt intresse och vill få möjligheten att utvecklas är tjänsten perfekt.

Med tiden kommer du få ett helhetsansvar för dina egna projekt och kunder vilket innebär att du arbetar med systemering - design - embedded och mjukvaruutveckling - test, samt verifiering vid systemintegrationen med kundens produkt.

Arbetet sker främst i Synteras lokaler men med tiden har du möjlighet att sitta ute hos kund i deras projekt. Som vi varit inne på tidigare finns Synteras kunder inom en lång rad branscher vilket kommer leda till att du kommer bygga en bred kunskapsbas mot flera olika teknikområden samt branscher. Tillsammans med dig vill gänget på Syntera växa och skapa banbrytande produkter för deras kunder. Vill du vara en del av ett team som drivs av ambition och engagemang som också vill ge dig rätt förutsättningar för att utvecklas har du hittat rätt.

Rollen kommer helt enkelt ge dig en bred kunskaps- och erfarenhetsbas som hjälper dig att tackla olika tekniska utmaningar och på sikt växa in i en roll där du blir en viktig och uppskattad partner till deras kunder.

Arbetsuppgifter:
  • Utveckling av inbyggda system i C
  • Framtagning av molntjänster (Azure och AWS)
  • Apputveckling för Android och iOS
Vi söker dig som

Har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att lära dig nya saker. Vårt mål är att du ska trivas så bra som möjligt därför ser vi att du är nyfiken och vill arbeta brett inom flera olika teknikområden. För att kunna ta dig an rollen på bästa sätt är du är en duktig problemlösare som vill följa arbetet från första idé fram till färdig produkt. Det är positivt om du med tiden vill ta ett växande kund-och projektansvar.

Vi ser att du har:
  • Högskoleutbildning inom IT
  • Grundkunskaper inom C
  • Intresse för objektorienterad utveckling inom exempelvis C# eller C++
  • Goda kunskaper i det engelska språket samt behärskar svenska
Meriterande:
  • Goda kunskaper inom C# och .NET
  • B-körkort
Ditt personliga intresse och engagemang är det viktigaste i rollen på Syntera.
En god samarbetsförmåga kommer hjälpa dig in i rollen då du kommer att arbeta nära dina kollegor i flera utvecklingsprojekt. Eftersom du på sikt även kommer att bli mer självständig så blir det viktigt att du kan ta eget ansvar för dina projekt och driva din egen utveckling framåt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntera AB har sedan 1997 utvecklat och tillverkat elektronik-lösningar inom de mest skiftande områden. Vi har stor erfarenhet av att förstå kundens specifika behov samt att snabbt och kostnadseffektivt utveckla produkterna. Kompetensområden är hård- och mjukvaruutveckling, kortkonstruktion, inbyggda system, signalbehandling, samt ASIC/FPGA-utveckling. De inbyggda system som vi utvecklar har i ökande utsträckning gränssnitt för kommunikation mot internet i form av ethernet, wifi eller 3G. Komplettera med våra appar för Android eller Iphone samt en cloudtjänst så har ni grundstenarna för ert Internet of Things.