Junior Mjukvaruutvecklare till Parker!

Junior Mjukvaruutvecklare till Parker!

Vill du vara med och skapa nästa generation rörelse och styrtekniklösningar? Vill du ta plats i ett kreativt och drivet team? Är du en fena på C++? Perfekt, läs gärna vidare, jag tror nämligen Parker har tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Parker's räkning en mjukvaruutvecklare till kontoret i Göteborg.

Parker är en världsledande spelare inom rörelse- och styrteknik och står idag inför en viktig uppgift, nämligen att lösa vår tids största tekniska utmaningar. För att lyckas att nå nya höjder behöver Parker nya fantastiska medarbetare med olika kompetenser och bakgrund till sitt kontor i Göteborg.
Deras framgång bygger på ett team av medarbetare som känner frihet och ansvar, och som ges möjlighet att verka i en utvecklande miljö. Med en omsättning på över 100 miljarder kronor, enheter i 50 länder och omkring 55 000 anställda runt om i världen är Parker ett globalt företag med oändliga möjligheter.

Parkers resa i Mölnlycke startades 1995 av Christer och Knut, två entreprenörer som vill vara med och förändra branschen på riktigt! Både Christer och Knut är kvar på kontoret idag och kommer välkomna dig in i Parker familjen. Idag har Parker Mölnlycke ansvar för utveckling gällande IQAN produktfamilj! IQAN innebär att du kommer att få arbeta med världsledande systemlösningar för tunga arbetsfordon. IQAN erbjuder lösningar som möjliggör funktionssäkerhet, tillförlitlighet och högpresterande system. Produktportföljen består av styrenheter, displaymoduler och programvarulösningar och är unikt positionerade för att ge OEM-tillverkare möjlighet att snabbt och kostnadseffektivt utveckla innovativa lösningar.

Arbetsuppgifter

Parker växer inom R&D och vill utöka sin familj med en ny driven mjukvaruutvecklare. Din vardag kommer att innebära spännande kreativa arbetsuppgifter inom design, utveckling och underhåll av mjukvaruverktyg i deras produktfamilj IQAN. Du kommer att få arbeta i Windows, iOS och Android och ditt arbete kommer att användas av kunder för utveckling av fordonsfunktionalitet och användargränssnitt.

Vill du lära dig mer om Parker och IQAN, ta dig ett titt här:

Du kommer att arbeta tillsammans med mjukvaruteamet i tätt samarbete med testavdelning och deras applikationsingenjörer. Tillsammans kommer ni att vara ett litet sammansvetsat team på 25 personer. Som junior i din roll kommer du ha en Mentor som hjälper dig att utvecklas och nå din fulla potential!

Ett exempel på ett projekt du kan komma arbeta med är integreringen av deras produkter i Parkers globala IoT-satsning, där tekniken utgör ett fundament i plattformen Voice of the Machine. Systemet tillhandahåller realtidsuppkopplingar för diagnos av fordon över hela världen.
Parker tror på frihet under ansvar och tror på att genom kontinuerligt kunskapsutbyte, engagerade medarbetare och mångfald kommer man nå nya höjder under 2019!

Vi söker dig som

Är redo att satsa på att ta plats i ett engagerat och drivet team. Du som vill vara med och påverka teamets resultat och drivs av att skapa nya spännande lösningar kommer trivas i rollen som mjukvaruutvecklare hos Parker!

För att trivas i rollen som mjukvaruutvecklare ser vi att du har:
 • Högskoleutbildning inom relevant område
 • Goda kunskaper i objektorienterad programmering
 • Intresse för Cyber Security
 • Intresse för IOS/Android APP utveckling
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Vill du även få möjligheten att arbeta med Cloud lösningar, IOT samt databaser så kommer du att trivas hos gänget på Parker!

Som person ser vi att du tycker om att ta ansvar och ta del av ett drivet och passionerat team. Varje dag kommer du att ställas inför roliga och spännande utmaningar, så för dig som har en god problemlösningsförmåga kommer rollen alltid att utmana dig att bli bättre!

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 8:00-17:00
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg, Mölnlycke
 • Kontaktuppgifter: andreas.hammarback@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parker's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)