Julklappsinslagare till juletider!

Julklappsinslagare till juletider!

Älskar du julen? Är du dessutom duktig på att slå in julklappar? Då har vi drömjobbet för dig! Ta chansen redan idag, sök tjänsten som julklappsinslagare och få möjligheten att sprida julglädje i centrala Göteborg mellan den 12 och 24 december!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning personal till julklappspaketering mellan 12-24 december i centrala göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Målet med uppdraget är att underlätta julshoppningen genom att finnas behjälplig utanför butikerna där du kommer att slå in de inhandlade presenterna till fina julklappar. Ditt uppdrag som paketerare blir att göra julklapparna så fina som möjligt och ge ett gott bemötande gentemot kunder.

Arbetet kommer att förläggas under öppettiderna 10:00 - 20:00 från den 12:e december till och med 24:e december. Antingen arbetar du ett förmiddagspass eller ett eftermiddagspass och detta kommer att schemaläggas innan uppdraget påbörjas.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av servicerelaterade yrken
  • Har möjlighet att arbeta sammanhängande och så mycket som möjligt mellan den 12 och 24 december
  • Goda kunskaper i svenska då du bemöter kunder som majoritet talar svenska
  • Har möjlighet att komma på introduktion 12/12 13.00-16.00.
Som person är du social, utåtriktad och hjälpsam då rollen kräver att du kan bemöta kunder på ett bra sätt. Vidare ser vi även att du är noggrann med ett öga för design för att säkerställa att julklapparna blir väl inslagana. Du agerar även lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer.

Övrig information

Start: 12 december till och med 24 december

Omfattning: Deltid, 10:00-20:00 i olika skift

Placering: Centrala Göteborg

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se