Jobba som truckförare inom matproduktion!

Jobba som truckförare inom matproduktion!

Är du duktig med trucken och har ett intresse för kött och mat? Vi letar nu efter truckförare till en livsmedelsproducent med höga kvalitetskrav. Ett perfekt uppdrag för dig som vill jobba under hösten. Sök idag, då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Vi söker nu medarbetare till vår kund inom livsmedelsindustrin. Företaget lagerhåller och producerar köttprodukter till restauranger och storkök runt om i Sverige. Detta med stor vikt vid att med stolthet leverera produkter med hög kvalitet.

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta på lagret. Du är en viktig del i leveranskedjan där bra samarbete med kollegorna på vardera avdelningar är en förutsättning för att utföra arbetet på bästa sätt. Detta ställer krav på stor uppmärksamhet då vår kund värderar kvalitét och noggrannhet i utförandet. Arbetet innebär truckkörning på ett kallt lager.

Vid start får du upplärning av en erfaren kollega. Dina arbetstider kommer att vara 8.00-17.00 eller 07:00-16:00. Uppdraget är primärt två månader långt.

Du erbjuds:
 • Ett arbete i högt tempo i en spännande industri
 • En arbetsplats med högt i tak, där gott samarbete värderas högt.
 • Frukost de dagar du arbetar.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Köra truck inne på lagret
 • Arbetet innebär tunga lyft
Vi söker dig som
 • Har truckkort
 • Tidigare erfarenhet av att köra truck på arbetsplatsen
 • Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs för arbetsuppgifterna.
Som person är du:
 • Stresstålig
 • Flexibel
 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Partille, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se