Javautvecklare till innovativt bolag i Göteborg!

Javautvecklare till innovativt bolag i Göteborg!

Vill du arbeta på ett spännande och nytänkande bolag i centrala Göteborg där dina Javakunskaper sätts på sin spets? Vill du vara med på en resa där dina lösningar bidrar till ett hållbart samhälle? Här får du möjligheten att utvecklas tillsammans med ett team som brinner för utveckling lika mycket som du. Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en driven och engagerad Javautvecklare. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och växande företag med en härlig företagskultur vilken genomsyras i allting dem gör. Med högt i tak och en inställning att alla kan lära sig av varandra tar dem fler och fler marknadsdelar på marknaden. Kunden levererar innovativa lösningar inom sjukvård, utbildning och mobilitet.

Bolaget ligger i framkant gällande nytänkande och separerar frontend och backend i API-kommunikation (json) vilket gör att du endast kommer sitta med ren backendutveckling. På bolaget råder vidare en härlig företagskultur med högt i tak där alla lär sig av varandra. Därför ser bolaget att även du definierar dig med egenskaper som engagerad, driven och positiv.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 6 månader. Målet är att man efter dessa 6 månader blir överrekryterad av kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare kommer du arbeta på ett bolag som använder den allra senaste tekniken. Du kommer sitta i företagets utvecklingsteam och ta del av olika projekt där en agil arbetsmetod används. Då du kommer arbeta i ett samansvetsat team krävs det att du som person är kommunikativ och lyhörd. Under varje projekt arbetar teamet med regelbundna möten för att följa upp om det går som förväntat. Som backend-utvecklare kommer din huvudsakliga uppgift vara att programmera i Java men du kommer också:
 • Hantera databaser och uppsättning av servrar.
 • Versionshantering.
Vi söker dig som
 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av utveckling i Java.
 • Känner dig trygg i din tekniska kompetens.
 • Besitter goda kunskaper i i testorienterad utveckling, PHPUnit eller liknande.
 • Kan hantera databaser, både SQL och noSQL.
 • Behärskar både det svenska och engelska språket i både tal och skrift då båda språken används internt på bolaget.
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område (t.ex. data/webbutveckling). Samt om du har erfarenhet av Linuxsystem och kunskaper i PHP utveckling.

Som person är du lösningsorienterad, har en vilja att lära och tar ansvar för din egen utveckling. Du kan arbeta självständigt men trivs också av teamarbete. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god analytisk förmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Konsultuppdrag, Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)