Java-utvecklare till DEFA, bli en del av framtiden!

Java-utvecklare till DEFA, bli en del av framtiden!

Ta plats på Göteborgs nästa bubblare inom systemutveckling! Vill du arbeta med produkter som kan förändra framtiden för vår planet? Är du nyfiken och vill bli riktigt duktig inom Java-utveckling? Kanon, då har du hittat rätt!

Information om uppdraget

DEFA Digital utvecklar tjänster för en internationell marknad med över 150 000 abonnenter världen över. Du kommer att få vara en del av deras arbete med att göra vardagen enklare genom att lösa verkliga problem. Tillsammans strävar dom efter att leverera bra användarupplevelse och vara innovatörer inom branchen.

Idag är DEFA marknadsledande på att leverera bra lösningar för hantering och betalning av laddning av elbilar. Dom upplever hög tillväxt och expanderar till nya marknader utanför Norden. I e-mobilitetssektorn leder CloudCharge redan utvecklingen av smarta laddningslösningar för stora städer, företag och privat bruk i Norden. DEFA har ambitioner att bli världsledande inom e-mobilitetslösningar!

DEFA Digital har ett decennium av erfarenhet av att utveckla inbyggda system för smarta hem och fordon, särskilt inom el förvärmning och batteriladdning. Dom kombinerar toppmodern teknik, analytisk och artificiell intelligens för att ge deras kunder sant värde och bra användarupplevelser.

Arbetsuppgifter

På Ringön precis vid vattnet hittar du DEFA's lokaler i Göteborg. När man knackar på dörren till kontoret möts man av ett stort leende och ett varmt välkommande. Fokus för Backend-Utvecklarna i Göteborg kommer att innebära att man ansvar för att utveckla och upprätthålla backend systemet för EV-laddningsadministration.

Detta innebär i sin tur utveckling av webbtjänster med fokus på insikter och analyser, samt att säkerställa dokumentation och specifikation av befintliga och nya tjänster. Du kommer även att bedöma produktkrav avseende funktionell påverkan och lämplighet för att inkludera i programmet och utveckla och behålla en fysisk testbädd för applikationen

Vi söker dig som

Vill ha en roll där du verkligen kan vara med och påverka arbetet framåt. På kontoret kommer du vara en del av ett litet utvecklingsteam med din chef alltid närvarande. Tillsammans kommer ni att fokusera på att skriva återanvändbara koder och betona kvalitet och modularitet.

Vi ser att du har:
 • Du har YH alternativt högskoleexamen inom IT alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet.
 • Goda kunskaper inom Java
 • Ha en förståelse för HTTP eller REST
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, såväl i tal som skrift
Som person ser vi att du har ett strukturerat arbetsätt och att du trivs med nära samarbete med dina kollegor. Eftersom rollen kommer innebära ett stort ansvar ser vi att du är självgående och nyfiken.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 8:00-17:00
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg, Lindholmen
 • Kontaktuppgifter: andreas.hammarback@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DEFA's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork