It-supporttekniker sökes till spännande uppdrag

It-supporttekniker sökes till spännande uppdrag

Är du den som håller koll på det senaste inom IT och bara väntar på att få testa nyheterna för att effektivisera på din arbetsplats? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med IT support och vill ta nästa steg i karriären? Här får du chansen att arbeta på ett globalt företag i framkant med stora utvecklingsmöjligheter. Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för kunds räkning en IT-supporttekniker. Vår kund är en global organisation med kontor världen över. Kontoret i Göteborg (Mölnlycke) är en viktig pusselbit där du kommer att vara den som ser till att IT-delarna funkar effektivt och felfritt. Många av kollegorna som arbetar här har varit en del av organisationen i många år - vilket säger en hel del om hur bra man trivs här!

Du arbetar med IT-support och blir en del i det europeiska teamet inom IT infastruktur vilket kommer innebära daglig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter i företaget placerade på olika platser runt om i världen. I tjänsten kommer du ha möjlighet att själv vara med och påverka mycket, dessutom finns stora möjligheter att växa inom företaget. Du kommer att få en gedigen introduktion för att komma in i tjänsten och organisationen på bästa sätt, dessutom finns tre seniora kollegor du kommer att arbeta nära med som stöttar dig. Du kommer även att samarbeta med kollegor på andra platser och när du blivit varm i kläderna kommer även resor inom Sverige och Finland ingå i tjänsten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta med support av IT och telekommunikations-infrastrukturen och säkerställa att hårdvara, mjukvara och systemen fungerar enligt den centrala IT-strategin. Du kommer också att assistera i frågor kring IT-budgeten och blir bryggan mellan IT och business. De kunder du supportar kommer vara mestadels svenska, men du kommer ha kontaktytor över hela världen. Då kontoret är välbesökt och är platsen för många viktiga möten så kommer du även att arbeta med att de programmeringsbara konferensrummen fungerar och all teknik fungerar felfritt inför möten.

Tjänsten passar dig som har ett stort driv och vilja att utvecklas. Med din erfarenhet och stora intresse inom IT är du den som tar dig an problem och kommer med nya lösningar samt ser till att organisationens IT-lösningar fungerar för alla parter.

Vi söker dig som

...har några års erfarenhet av IT-support och antingen genom arbete eller utbildning fått med dig kunskap inom:
 • Windows server och Microsoft-miljö
 • Active Directory och GPO
 • Office 365
 • VMware
 • Printers, nätverk, antivirus- backup- och telefonisystem
Då du kommer ha kontakt med både svenska och engelska kunder så är det ett krav att du kan kommunicera i både tal och skrift på båda språk.

Det är meriterande om du:
 • har grundläggande kunskaper i cloudinfra
 • har varit med i budgetarbete
 • har erfarenhet av projektledning
 • har erfarenhet av facility IT och skött om stora anläggningar gällande exempelvis konferensrum
Du ska ha förmågan att driva egna projekt och vara bekväm med att bemöta och tala inför människor. Som person är du strukturerad, serviceminded och orädd inför nya utmaningar. Då det kommer att ingå resor inom Sverige men även Finland bör du vara beredd att resa ca 3 dagar per månad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flextid
 • Placering: Mölnlycke
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se