Intresserad av marknadsföring och event? Bli Brand Ambassador hos oss!

Intresserad av marknadsföring och event? Bli Brand Ambassador hos oss!

Är du student och vill skaffa dig erfarenhet inom marknadsföring och eventkoordinering? Vi söker dig som vill bli en del av vårt eventteam på Göteborgskontoret i Holmen och driva marknadsföringen av Academic Work mot målgruppen Young Professionals! I rollen som Brand Ambassador uppmuntras du att ta initiativ och komma med egna idéer om hur vi ska marknadsföra oss på event mot vår målgrupp. Till dig som vill lite mer - we reward ambition! Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

"Det bästa med mitt jobb är att jag får arbeta i en spännande och varierad miljö, ingen dag är den andra lik. Med ett utvecklande och inspirerande team är det alltid roligt att åka till jobbet. Att få träffa och hjälpa andra studenter med givande samtal åker jag alltid hem från jobbet och längtar efter nästa arbetsdag!"

så här beskriver en av våra medarbetare hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition är det kanske du som blir vår nästa Brand Ambassador? Då är du kanske en av vår nya medarbetare som ska hjälpa oss att stärka vårt varumärke mot Young Professionals!
Intresserad av marknadsföring och event? Bli Brand Ambassador hos oss!
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter
 • Förbereda, koordinera och genomföra event på universitet i regionen i syfte att marknadsföra våra lediga jobb och stärka vårt varumärke.
 • Genomföra event på kontoret, detta kan vara CV-granskning, speedintervjuer och mingelevent.
 • Assistera vår Event Marketing Manager vid föreläsningar som Academic Work anordnar.
 • Hjälpa intresserade studenter att registrera sig i vår databas för att öka antalet Jobbevakningar.
 • Utföra administrativa uppgifter efter utförda event, t.ex. registrering, skicka ut inbjudningar, skapa presentationer eller tävlingar.
 • Affischera nya tjänster på ditt campus.
 • Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus.
Tjänsten passar dig som gillar att skapa nätverk och som vill utvecklas inom marknadsföring. Ditt nya jobb startar med en utbildning där du får lära känna din nya arbetsgivare Academic Work och en introduktion i eventmarknadsföring.

Vi söker dig som
 • Är student vid en eftergymnasial utbildning och tar examen tidigast Juni 2021.
 • Har B-körkort.
 • Har erfarenhet av ett serviceyrke samt vana av att hantera och bemöta olika typer av människor på ett professionellt sätt.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då kontakt med kandidater är en mycket viktig del av rollen.
 • Har ett schema som möjliggör att du kan arbeta ca 1-2 pass/vecka. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av marknadsföring eller försäljning.
 • Har ett befintligt nätverk med studenter på ditt campus.
 • Har engagerat dig ideellt i exempelvis kår- eller föreningsaktiviteter.
Då du kommer att träffa många olika människor och vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du som person har ett professionellt bemötande och är nyfiken på andra när du knyter nya kontakter. Vidare är du flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel, då det förekommer att vi får event inbokade med kort framförhållning. Vi ser också att du har ett stort engagemang och som sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat och kommer med nya idéer. Eftersom det kan dyka upp situationer där du får en fråga som du kanske inte har kunskap om, kräver att du agerar med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och erfarenhet. Vi hoppas även du kan bidra med nya idéer och initiativ kring hur vi kan nå vår målgrupp.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: ca 1-2 gånger i veckan, arbete på kvällar och helger kan förekomma. Givetvis tar vi hänsyn till hur ditt schema ser ut.
 • Placering: Du utgår från Göteborgskontoret vid Järntorget, Första långgatan, men är verksam i hela regionen.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentaquisitiongbg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!