Internal Sales Account Manager

Internal Sales Account Manager

Tillsammans med Dräger söker vi dig som vill arbeta med att planera, utveckla och implementera kundrelationer. Vi letar efter dig som drivs av relationsskapande och av att skapa samt implementera nya arbetssätt. Tjänsten är med start under våren 2021 så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Dräger är ett världsledande företag inom medicin och säkerhetstekniska produkter. Sedan starten 1889 har företaget vuxit till en betydande aktör på marknaden där de fortsätter utvecklingen av sina produkter. De erbjuder sina kunder säkerhet med företagets egenproducerade tekniska produkter som innefattar allt från gasmätning till avancerat skydd.

Idag är bolaget 15 000 anställda världen över men är trots det fortsatt ett familjeägt företag. På kontoret i Göteborg arbetar idag 50 personer i roller såsom Produktchefer, Utbildningsansvariga och på plats finns också en serviceavdelning.

Nu bereder sig Dräger på att gå in i en ny framtid och vill därför utveckla sin försäljningsavdelning. Därför kommer Dräger stärka upp med en helt ny roll som Internal Sales Account Manager. I rollen kommer du att fokusera på små och medelstora kunder och stödja företagets Key Account Managers och Sales Support i deras arbete.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dräger.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften är att planera, utveckla och implementera kundrelationer, men i din roll kommer du också att:
 • Arbeta för personliga försäljningsmål mot definierade kunder
 • Utveckla och genomföra samtalsplaner för kunder i linje med de strategiska målen satta av säljledningen och företaget
 • Ansvara över att uppdatera företagets CRM-system för att assistera säljledningen i deras beslut
Rollen är helt ny hos företaget i Göteborg vilket ger dig goda möjligheter att hitta och skapa nya arbetssätt. Med tanke på rådande omständigheter sett till Covid-19 ser företagets också en trend i hur försäljningsarbete kommer utföras, det innebär att denna roll inte innefattar omfattande tjänsteresor, utan du kommer arbeta från kontoret i Partille.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av försäljning från arbete eller utbildning
 • Har ett intresse för teknisk försäljning och erhåller stor vilja att göra riktigt bra affärer
 • Du talar obehindrat svenska och engelska, i både tal och skrift då du dagligen kommunicerar med kunder och kollegor
 • Erfarenhet av att använda digitala verktyg och presentationer
Det är meriterande men inget krav om du har erfarnehet av arbete i en liknande bransch som sen tidigare alternativt har en bakgrund som innesäljare på annat typ av bolag.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du relationsskapande och van att kommunicera. Du är också:
 • Strukturerad
 • Uthållig
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Under våren 2021
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med en inledande provanställning
 • Placering: Partille
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Drägers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Dräger genom att följa länken.