Inside Sales Representative till Arrow Components i Göteborg

Inside Sales Representative till Arrow Components i Göteborg

Uppskattar du att ha en varierad arbetsvardag med många olika kontaktytor? Vill du arbeta i en social roll med fokus på att bygga goda och långsiktiga relationer både internt och externt? Är du dessutom den som ständigt vill utvecklas och lära dig nytt? Då är rollen som Inside Sales Representative hos Arrow Components helt rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Inside Sales Representative till Arrow Components kontor i Göteborg.

De flesta människor lever i nuet. Men bara en handfull av oss lever i en värld som ännu inte existerar. Arrow är ett bolag som ständigt lever i framtiden. Arrow är mycket mer än bara produkter och tjänster. De är ett nätverk av designers, ingenjörer, konstruktörer och visionärer som navigerar mellan möjligheter och praktikaliteter, i några av de snabbast växande kommersiella och industriella marknaderna i världen.

Som Inside Sales Representative kommer du att ingå i ett team av 5 personer och ha kontorschef Anette som din närmsta chef. Teamet sitter tillsammans i ett öppet landskap och trots att du kommer ansvara för dina egna kunder så kommer du att arbeta nära dina kollegor för att bolla funderingar och problem med varandra. Ett av initiativen som tagits för att dela information är att de varje torsdag har veckomöte med fika i innesäljarteamet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Arrow Components Sweden.

Arbetsuppgifter

Som Inside Sales Representative kommer du ansvara för cirka 5-10 kunder och säkerställa att dessa har rätt lösningar för sina specifika behov. Du kommer att arbeta med långsiktiga kundrelationer och hos Arrow är förtroende en viktig del av försäljningen gentemot bolagets kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Se till att dina kunder har rätt lösning
 • Ansvara för leveranser och se till att kund får rätt sak i rätt tid
 • Arbeta med att rätta till de problem som uppstår i säljprocesserna
 • Ha intern kontakt med inköpare och produktansvariga i Italien, Tyskland och England samt med lagret i Holland
 • Hantera ärenden via telefon och mail
Du kommer få utmanas i din roll då du får arbeta med både stora och små kunder och utvecklas tillsammans med dem. Tjänsten passar dig som vill arbeta med komplex försäljning och varierade arbetsuppgifter!

Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet inom kundservice
 • Har ett stort teknikintresse
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen
 • Har grundläggande kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel
Det är starkt meriterande om du:

* Har arbetat med försäljning tidigare

I denna process kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. Som person är du orädd och ger dig gärna ut för att lösa problem även om du inte alltid har all information. Du motiveras av att skapa, underhålla och utveckla långsiktiga kundrelationer och du är strukturerad i ditt arbetssätt för att uppnå bästa resultat inom givna deadlines. Stämmer detta in på dig? Då vill jag träffa dig för en intervju!

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Västra Frölunda, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arrow Components önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hanna.malmsten@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arrow Components som är en del av Arrow-koncernen arbetar med att köpa, sälja och leverera elektronikkomponenter till bolag världen över. Arrow strävar efter att hjälpa bolag inom elektronikindustrin att nå sin fulla potential, genom att tillföra logistiska lösningar och teknisk kompetens. Det är ett företag med över än 18 700 anställda i över 90 länder med en omsättning på 23,8 miljarder dollar. Arrow guidar innovationen framåt för världens ledande teknik som används i hem, företag och vardag.