Innesäljare till expansiva Symetri!

Innesäljare till expansiva Symetri!

Funderar du på nästa steg i karriären? Nu söker vi två personer till en unik och attraktiv innesäljarroll där du får kundansvar och vara med och forma ett nytt team i Göteborg. Har du erfarenhet av försäljning och motiveras av siffror och resultat? Vill jobba på en arbetsplats som präglas av starkt teamwork och som dessutom erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Då kommer du trivas på Symetri!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två Customer Development Consultants till Symetri i Göteborg. Symetris tjänster och produkter hjälper företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera arbetsflöden, hantera data och förbättra kvalitén i projekt och produkters hela livscykel.

Nu söker vi ytterligare två Customer Development Consultants som vill vara med att bygga ett nytt team och tillsammans med två andra kollegor forma nya arbetssätt och rutiner. Vi söker en person som kommer arbeta mot kunder i Sverige och Danmark och en person som kommer arbeta mot svenska kunder. Båda personerna kommer tillhöra teamet som arbetar med Symetris kunder inom tillverkningsindustrin. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Symetri.

Såhär säger kollegan Ronja om rollen

Som Customer Development Consultant är min roll att hjälpa och konsultera mina kunder på lång sikt genom kontinuerlig kontakt. Jag uppskattar variationen i arbetsuppgifterna, inga samtal eller kunder är den andra lik. Det bästa med Symetri är kollegorna och att vi ständigt uppmuntras att komma med egna idéer. Det märks att man satsar på sina anställda, exempelvis har vi en årlig kick-off som är mycket uppskattad.

Arbetsuppgifter

Som Customer Development Consultant har du ansvar över dina egna kunder, som till största del är mindre bolag inom tillverkningsindustrin. Du ansvarar över hela försäljningsprocessen för dina kunder där du ansvarar för att vidareutveckla och utöka kundbasen.
Du tar kontakt med nya och befintliga kunder, konsulterar och ger förslag på hur Symetri kan utveckla och optimera kundens processer. Som innesäljare ansvarar du även för avtal och uppföljning med dina kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Ta kontakt med nya och befintliga kunder över telefon och mejl, majoriteten kommer vara Symetris befintliga kunder
 • Ta emot inkommande samtal och intresseanmälningar via mejl
 • Konsultera kunderna gällande supportavtal och licenser och informera om kampanjer
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av försäljning och som vill vara med och forma nya arbetssätt och tillvägagångssätt i teamet. På Symetri välkomnas dina idéer och egna initiativ uppmanas i det dagliga arbetet. Som anställd på Symetri får du möjlighet till kompetensutveckling och på sikt finns möjlighet att utvecklas till andra roller efter intresse och kompetens.

Vi söker dig som
 • Har upp till ett par års erfarenhet av försäljning och/eller ett serviceyrke med inslag av försäljning
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
 • Har god datavana, med fördel har du erfarenhet av CRM- och affärssystem såsom Microsoft Dynamics eller liknande
Det är mycket meriterande om du:
 • Har en teknisk förståelse och erfarenhet av tillverkningsindustrin för att bättre förstå dina kunder som finns i den branschen
 • För personen som kommer arbeta mot danska marknaden är det meriterande om du kan kommunicera obehindrat på danska, kanske har du erfarenhet av att arbeta mot danska marknaden i tidigare tjänster
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid hur du är som person. Vi söker dig som är driven, orädd och resultatorienterad. Symetris viktigaste värdeord är teamwork, därför söker vi dig som vill vara med och bidra till gemenskap genom din positiva attityd och sociala förmåga. Du har dagligen kundkontakt där du aktivt konsulterar kunden kring deras behov vilket gör att du även behöver vara lyhörd och affärsorienterad för att både lyckas och trivas i den här rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
 • Lön: Fast lön och rörlig del
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Symetris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina utvecklingsprocesser, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom produkternas hela livscykel. Med mer än 300 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa erbjuder de effektiv vägledning i allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management), BIM (Building Information Modelling) och fastighetsförvaltning.