Inköpare till internationellt bolag i Göteborg!

Inköpare till internationellt bolag i Göteborg!

Har du erfarenhet av att arbeta som inköpare och vill ta steget till att arbeta i en omväxlande miljö på ett internationellt bolag? Nu söker vi dig som är i början av karriären med ett par års erfarenhet till ett spännande uppdrag inom Automotive branschen. Här får du möjlighet att arbeta i en stor och växande organisation med många kontakter inom olika avdelningar. Låter det spännande? Skicka då iväg din ansökan redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en inköpare till ett attraktivt uppdrag. Tjänsten är en visstidsanställning på initialt 6 månader, där uppdraget och avtalet löpande kommer att förlängas om behov kvarstår, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Tjänsten kommer tillsättas och starta omgående.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds
 • Möjlighet att arbeta i en internationell miljö där du kan skapa viktiga framtida kontakter
 • En tjänst med mycket ansvar och stor utvecklingspotential
 • Ett långsiktigt uppdrag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du i denna roll arbeta brett mot samtliga avdelningar och team hos kunden. Framförallt kommer du att hantera inköpsprocessen av konsulter till företaget. Här kommer du få hantera den löpande kontakten med interna beställare såväl som externa leverantörer. I din roll kommer du även att arbeta med utveckling av interna processer samt agera expertstöd till olika interna avdelningar. Du kommer även koordinera och samla in det material du behöver för att kunna sammanställa offerter och information kring inköpsprocessen. Rollen är bred där du agerar spindeln i nätet och få ta mycket eget ansvar.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera orderläggning av konsulter
 • Hantera och arbeta med löpande förbättring rörande inköpsprocessen
 • Samla in offerter och information för att kunna skapa inköpsorder
 • Ge stöd rörande kostnadsberäkning och söka alternativa tjänster, resurser och teknik i förbättringssyfte
 • Ansvara för att nå uppsatta upphandlingsmål rörande kostnad, kvalitet och tid
Vi söker dig som
 • Har minst ett års relevant erfarenhet av inköp och avtalshantering
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis inköp eller ekonomi
 • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då du dagligen kommer att kommunicera på dessa språk
Det är meriterande om du har arbetat i SAP samt har erfarenhet av Automotive-industrin.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och söker dig som har hög kommunikativ förmåga och som med god förhandlingsteknik kan ta förhandlingar i mål. Då du kommer in i en driven grupp krävs det att du är en doer som får saker gjort med en hög egen initiativförmåga. Du är naturligt strukturerad och kan samarbeta väl med andra. Du kommer kunna utvecklas i rollen och ta på dig mer ansvar allt eftersom.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning
 • Placering: Göteborg, Lindholmen
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se