Ingenjör med intresse för projekt och tidsplanering?

Ingenjör med intresse för projekt och tidsplanering?

Är du i början av karriären och en fena på tidsplaner? Vill du agera i en viktig roll som inrymmer uppföljning av budget, tidsplanering och prognoser för att säkerställa hög kvalitet på projekt av varierande storlek? Nu söker vi dig som vill bli expert på ditt arbete och som drivs av att skapa tillförlitliga strukturer samt tidsplaner tillsammans med ditt team. Hos Sweco ges möjlighet till personlig utveckling och att få arbeta i spännande projekt kopplat till infrastruktur.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning nästa ingenjör med intresse för tidsplaneringsverktyg till sitt team bestånde av sex personer. Företaget är beläget i nya fräscha lokaler vid Ullevi och det är full fart på avdelningen vilket medför att det ges möjlighet för dig med rätt inställning och nyfikenhet, att bli en del av detta härliga gäng.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som aktivt skapar verklighet av visioner. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Du får därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco där intentionen är att du på sikt skall kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som en del av detta härliga gäng kommer du att arbeta fram olika tidsplaner och genomföra workshops tillsammans med din projektgrupp för att skapa bästa möjliga underlag. Du kommer att ha god nytta av dina mer erfarna kollegor som stöttar dig i din utveckling där fokus ligger på tidsplaneringsverktyget Primavera.

Du kommer exempelvis:
 • Upprätta projektets tidsplan och ansvara för uppföljning och rapportering
 • Leda planeringworkshops
 • Identifiera kritiska moment i uppdragets genomförande
 • Sammanställa och presentera statusrapporter
 • Kommunicera uppdragets framdrift
För att passa och trivas i denna roll hos Sweco tror vi att du som person gillar att arbeta strukturerat och i viss mån också med relativt repetativa arbetsmoment. Du har vidare ett intresse för kvalitet och vill alltid ligga steget före genom din blick för helheten.

Vi söker dig som
 • Har en Civilingenjörsutbildning inom exempelvis Väg & Vatten, Infrastruktur eller liknande
 • Har dokumenterade kunskaper i något tidsplaneringsverktyg, gärna Primavera
 • Besitter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
Som person är du noggrann och trivs i en dynamisk roll. Det är mycket viktigt att du gillar struktur och arbetar kvalitativt då informationen du ansvar över måste registreras rätt för att inte orsaka fel i projekten. Då du samarbetar med flera personer i olika projekt ser vi vidare att du besitter hög serviceförmåga och att du tycker det är roligt att kastas mellan arbetsuppgifterna. Du och kollegorna strävar alltid efter avdelningens gemensamma framgång genom att dela erfarenheter.

Övrig information
 • Start: Augusti/ efter sommaren
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork