Junior Infrastrukturtekniker till Fiwe-Välkommen med din ansökan!

Junior Infrastrukturtekniker till Fiwe-Välkommen med din ansökan!

Kommer alltid dina vänner till dig med sina IT problem? Är du den personen som bygger din egen dator och har en server i gaderoben? Känner du igen dig är du välkommen att söka tjänsten som Infrastrukturtekniker på Fiwe!

Information om uppdraget

Fiwe är ett konsultföretag som jobbar med tjänster och lösningar för digital handel och marknadsföring där de är en helhetsleverantör och långsiktig samarbetspartner för deras kunder. Deras konsultorganisation är uppdelade i 3 områden: Innovation & Business Consulting, Design & Deliver och Operate & Maintain.

Academic Work söker nu en tekniker till Fiwe's infrastruktursavdelning (ISS). Tillsammans med 80 andra kollegor kommer du att sitta i deras härliga lokaler på Mölndalsvägen i Krokslätt, Göteborg. Det är en familjär miljö där alla på Fiwe hjälper varandra. De har ett stort fokus på arbetet som ska utföras med hög kvalité mot deadlines men dem glömmer samtidigt inte bort att ha roligt tillsammans med aktiviteter som samordningsgruppen arrangerar. Detta kan vara allt ifrån After Works, sportaktiviteter eller till att gå ut och äta en lunch tillsammans.

Som Infrastrukturtekniker kommer du ingå i ISS teamet där du kommer arbeta tillsammans med 4 st drivna kollegor. Du kommer i din roll som Infrastruktur tekniker att arbeta nära både interna och externa kontakter. Du får i början av din nya tjänst en introduktion till Fiwe som bolag, deras tjänster och lösningar samt till ditt nya team.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fiwe.

Arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du driva och delta i kundprojekt där du arbetar tätt tillsammans med projektledare och stöttar med arkitektur av nätverk, installation, databaser samt utveckling av servermiljöer i projekten. Mestadels av arbetet sker inhouse mot interna processer och fokus i ditt arbete är att vara en stöttande funktion mot Fiwes olika projekt. Men rollen kommer även att innebära mycket kundkontakt och att delta vid uppstart av projekt hos nya kunder.

Du kommer tillsammans med ditt team kunna ha stor påverkan på tjänstens utformning och arbetssättet som görs för att bygga upp infrastrukturen.

Du kommer till exempel att:
 • Stötta interna och externa kontakter i frågor om server, databaser samt nätverk
 • Sätta upp arkitektur för servermiljöer hos nya kunder
 • Hjälpa till med att ta fram, installera och implementera nya system och programvaror
Som Infrastrukturtekniker kommer du få arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter inom infrastruktur. Den ena dagen kommer aldrig bli den andra lik. Du kommer att få chansen att skapa nya servermiljöer, ta fram underlag för nya programvaror, återskapa server samt supportera i projekt med stor variation av infrastrukturfrågor.

Tjänsten passar dig som vill jobba självständigt med mycket ansvar för utvecklingen av Fiwes ISS team. Du brinner för teknik och vi ser att du har en god kommunikativ förmåga som gör att du enkelt kan bygga starka samarbeten internt. Vid framgång i projekt kan du utveckla dina ansvarsområden vilket gör att tjänsten passar dig som är motiverad till att vara med på en resa med Fiwes ISS-team!

Vi söker dig som
 • Ett brett genuint tekniskt intresse
 • Ha erfarenhet av 1:st eller 2:nd line support
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då detta språk används i den interna kommunikationen
Det är meriterande om du har en förståelse för databasteknik, Javaapplikationer samt Powershell.

Som person är du problemlösande, självgående och kommunikativ. Du är tekniskt intresserad och har en stor nyfikenhet. Du vågar utmana dina kollegor i arbetssättet för att nå ett högre kvalitativt arbetssätt på ett bra och kommunikativt sätt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidareanställning
 • Placering: Krokslätt, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Andreas Hammarbäck
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fiwes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentgothenburg@academicwork.se](mailto: recruitmentgothenburg@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår GDPR-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiwe är en strategisk digital partner som brinner för att skapa framtidens lösningar inom e-handel, PIM, omnikanal, digital marknadsföring och masterdata. Deras fokus är att leverera affärslösningar som minskar gapet mellan köpare och säljare av varor över Internet. De hjälper sina kunder med att lyckas i den digitala förändringsresan genom att erbjuda både strategi, rådgivning och implementation av marknadsledande lösningar för framgångsrik omnikanalshandel. Deras erfarenhet av att hjälpa sina kunder att förbättra och förkorta go-to-marketprocess genom IBM och Informatica:s mjukvaror ger dem en enastående position på marknaden. De önskar nu fokusera ytterligare på en ökad kvalité i leveransen till sina kunder och söker därmed dig som kan bidra med vidareutveckling till deras QA-team och testarbete!