Implementation Consultant till CANEA i Göteborg

Implementation Consultant till CANEA i Göteborg

Söker du en teknik- och kundnära roll med stora utvecklingsmöjligheter och drivna kollegor? CANEA i Göteborg söker nu en Implementation Consultant som vill utvecklas tillsammans med teamet Professional Services. Här tilldelas du både en personlig mentor och erbjuds gott om kompetensutveckling. Låter detta som något för dig ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Som Implementation Consultant ingår du i Professional Services där man genom implementering av CANEA:s egenutvecklade IT-stöd CANEA ONE hjälper kunder att arbeta effektivare med sina strategier, processer, dokument och projekt. Du får arbeta med en stor variation av kunder inom offentlig och privat sektor, såväl stora som små organisationer.

Du erbjuds
 • Goda möjligheter till kompetensutveckling, när du är ny i din roll får du en gedigen introduktion och utbildning och du kommer löpande erbjudas utbildningar i CANEAs egna sortiment och tilldelas en mentor
 • Ett företag med stark kultur som präglas av ödmjukhet, prestigelöshet och hjälpsamhet
Arbetsuppgifter

Här kommer du att ingå i olika projektteam med engagerade kollegor som stöttar och lär av varandra. Dina huvudsakliga uppgifter blir att i kundprojekt ta fram kravspecifikationer, konfigurera CANEA:s system i ett webbgränssnitt, testning, samt genomföra utbildningar i systemen. Du kommer även vara med och driva workshops och på sikt ha eget ansvar för mindre uppdrag hos befintliga kunder.

Rollen som Implementation Consultant är en bred och varierande roll där du utöver projektleveranser även kommer samarbeta med övriga avdelningar och team genom att exempelvis:
 • Stötta utvecklingsorganisationen i testning och vidareutveckling av produkter
 • Utveckla och underhålla tjänster (ex. utbildningar), kopplade till produkter och deras införande
 • Identifiera möjligheter till merförsäljning inom pågående kundprojekt
 • Stötta säljorganisationen i pre-sales frågor
Vi söker dig som
 • Har en relevant YH- eller högskoleutbildning inom IT eller teknik
 • Har erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppgifter genom något års erfarenhet efter examen, vid sidan av studierna eller under LIA-perioder
 • Har B-körkort då det förekommer resor till kund i tjänsten
 • Då tjänsten innefattar kontakter både nationellt och internationellt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Som person har du ett stort tekniskt intresse och som person drivs du av att bidra med kundnöjdhet genom ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och kunder samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när så behövs. Då du i rollen som Implementation Consultant arbetar i kundprojekt på olika platser behöver du ha möjlighet och trivas med att resa i arbetet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Packhusgatan 6, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om CANEA Här!