IT-support till internationellt bolag i centrala Göteborg

IT-support till internationellt bolag i centrala Göteborg

Har du erfarenhet av IT-support och är på jakt efter en ny utmaning? Trivs du samtidigt i en internationell miljö med täta samarbeten mellan kollegor? Som IT-support hos vår kund får du en variationsrik vardag med fokus på att ge bästa möjliga support till medarbetare världen över. Låter detta som något för dig?

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ny medarbetare inom IT-support. Uppdraget är långsiktigt och startar omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid). Du kommer att arbeta i nya och fräscha lokaler i centrala Göteborg.

Som IT-support kommer du ingå i ett team som ansvarar för utveckling, drift och support för den lokala och globala organisationen. Arbetsmiljön präglas av samarbete mellan kollegor och frihet under ansvar. Eftersom verksamheten är global kommer du att ha kontakt med personer från andra kulturer och på så sätt bygga ett internationellt kontaktnät.

Tjänsten är ett konsultuppdrag initialt, där provanställning om 6 månader tillämpas. Möjligheterna till en fortsättning därefter är mycket goda förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du arbeta med användarsupport utifrån ärenden som kommer in, både från kollegor lokalt och globalt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med användarsupport inom Microsoft Outlook, Officepaketet/Office365, VPN och mobila enheter
 • Installera och konfigurera Windows operativsystem
 • Ärendehantering
 • Arbeta med Active Directory
 • Underhållsarbete av nätverk och servrar
Tjänsten passar dig som har en god servicekänsla och ett stort intresse för IT-support.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av IT-support i företagsmiljö
 • Är väl orienterad inom Windows operativsystem, Office 365 och Microsoft Office
 • Har en utbildning inom IT vid högskola eller universitet
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska för att kunna hantera kommunikation med kollegor och konsulter
Meriterande är om du specifikt arbetat med back up och brandväggar.

Som person sprider du en positiv energi och har ett starkt eget driv. Du är strukturerad, har god förmåga att planera, organisera och prioritera. Du tar stort ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt på egen hand. Vidare har du en stark känsla för service och integritet och du arbetar bra med andra människor. Du är lyhörd, uppmärksam och jobbar för att bidra till gruppens gemensamma mål.

Övrig information
 • Start: Omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid)
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork