IT-samordnare till IT-högskolan sökes!

IT-samordnare till IT-högskolan sökes!

Har du ett stort intresse för IT och en god kommunikativ förmåga? Tycker du om att nätverka med kunder i branschen och ser värdet i varje kundrelation? Vill du arbeta heltid, mitt i centrala Göteborg? Fortsätt då läs och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker IT-samordnare till IT-högskolan.

IT-högskolan är ett företag som arbetar nära branschen och levererar aktuella kurser inom IT där eleverna får lära sig att använda de senaste verktygen. Alla utbildare på IT-högskolan är yrkesverksamma inom just IT vilket gör att de har svar på studenternas alla frågor och kan guida de ut i arbetslivet.

I rollen som IT-samordnare har du en central roll i bolagets marknadsföring och ryktesspridning hos deras kunder i Stockholms och Göteborgsområdet. Din främsta uppgift blir att kontakta företag och få dem att bli referenser till att IT-högskolans utbildningar är bra för framtiden. Dialogen sker via telefon och efter avslutat samtal skickas mail till kunderna med ytterligare eller kompletterande information. Idag finns befintliga kundregister som används i kundbearbetningen och din uppgift blir att kontakta dem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IT-högskolan. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig från 8 april -18 juni. Det är därmed en stor möjlighet att samla erfarenhet och många kontakter i ett nätverkande projekt som ger dig en förmåga att kommunicera inom IT inför framtiden.

Arbetsuppgifter

Som IT-samordnare kommer du arbeta med att kontakta bolag i Stockholms och Göteborgsområdet för att informera och lyfta IT-Högskolans utbildningar och dess värde inför framtiden. Din främsta uppgift är därmed att få kundreferenser för att bevisa utbildningarnas värde i samhället.

Du kommer till exempel att:
  • Ta kontakt med företag i Stockholm/Göteborg och få de att bli referensperson för utbildningarna som IT-högskolan erbjuder- en avsiktsförklaring som de själva kallar det
  • Prospektera marknaden för att få fler kunder att kontakta och därmed fler relationer att bygga
Tjänsten passar dig som vill samla erfarenheter i en nätverkande roll inom IT. Du kommer att skapa många kundrelationer och därmed bredda ditt kontaktnät inom IT. Vidare passar rollen dig som uppskattar en social roll där din positiva inställning och glada ton smittar av sig genom luren. Du lyckas ge ett professionellt intryck och att förmedla ditt genuina intresse av och engagemang för IT-högskolans utbildningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom IT och tycker om att prata med andra med samma stora intresse för området. Vidare ser vi att du
  • Uppskattar att dagligen ha en nära dialog med flertalet kunder där fokus ligger i att IT-Högskolans utbildningar är framtiden
  • Tycker om att nätverka och skapa relationer med telefon som ditt främsta hjälpmedel
  • Gillar att arbeta med administrativa uppgifter som bland annat innebär att prospektera marknaden, underhålla kundrelationer och dela information om IT-Högskolan
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang, driv och lever efter inställningen att ständigt utvecklas och lära dig nya saker. Du har ett brinnande intresse för IT och kan på ett tydligt och konkret sätt prata om IT grundläggande i olika sammanhang. Du förstår vikten av en tydlig och klar struktur i ditt arbete och du ha en genuin vilja att alltid slutföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt i rätt tid.

Övrig information
  • Start: 8 april
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Göteborg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IT-Högskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IT-Högskolan är ett företag som är proffs på IT. De arbetar nära branschen och ser till att deras kurser är aktuella och att eleverna får lära sig att använda de senaste verktygen. Att alla utbildare på IT-högskolan är yrkesverksamma inom IT gör att de har svar på studenternas alla frågor och kan guida de ut i arbetslivet. Kika in och läs mer på deras hemsida- www.iths.se !