Handläggare inom konstruktion

Handläggare inom konstruktion

Som Handläggare inom konstruktion på Byggnadstekniska Byrån i Göteborg erbjuds du tillämpa din kunskap i syfte att driva och leda projekt. En spännande möjlighet för dig med några års erfarenhet som vill ta nästa steg i din karriär! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om uppdraget

Byggnadstekniska Byrån i Göteborg är ett väletablerat konstruktionsbolag med många spännande och komplexa projekt igång, exempelvis ett företagshotell på Lindholmen, bostadskvarter Lundby och badhusprojekt. De arbetar mot såväl offentlig som privat sektor och har en stor bredd i sina projekt då de arbetar med både ny-, om- och tillbyggnation. BTB har i dagsläget 10 anställda som arbetar på kontoret i centrala Göteborg. Kontoret består av en beräknings- samt en ritningsavdelning och grupperna arbetar tätt ihop. Vad som karaktäriserar BTB är att de sätter stort värde på att hålla en personlig kontakt med sina beställare, en inställning som även genomsyrar interna samarbeten.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Byggnadstekniska Byrån i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som Handläggare inom konstruktion kommer du att rita, stötta och leda en till tre resurser på ritningsavdelningen, handlägga projekt samt delta i projektmöten ute hos kund. Projekten kan variera i längd från fyra till 12 månader och du kommer att arbeta med flera projekt parallellt. Du arbetar till stor del från kontoret men vissa projekt kräver att du spenderar tid ute hos kund i syfte att följa upp projekten och säkerställa tidsplanen.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Planera och samordna projekt
 • Stötta & leda arbetsgruppen i det operativa konstruktionsritningsarbetet
 • Följa upp och ansvara för tidsplaner samt projektbudget
 • Delta i projektmöten ute hos kund
Vi söker dig som
 • Avklarad examen som Byggnadsingenjör alternativt motsvarande Yrkeshögskoleexamen
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet från konstruktionskontor
 • Goda kunskaper i Revit och AutoCAD
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av beräkningsprogram, exempelvis FEM.

Som person är du lyhörd och därmed kommunikativ, du värdesätter goda samarbeten och förstår hur dessa är nyckeln till att hålla en hög kvalitet i varje projekt. Du har en god struktur för ditt eget arbete som även andra kan förstå och följa. Vidare har du lätt för att prioritera mellan olika saker som händer samtidigt och är inte rädd för att axla nya arbetsuppgifter. Slutligen kan du fatta nödvändiga beslut och tar ansvar för att projekten drivs framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Surbrunnsgatan 6, Göteborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Mattias Essman eller rekryteringsteamet
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggnadstekniska Byrån i Göteborg är ett Göteborgsbaserat bolag som grundades redan 1911. Verksamhetsområdena sträcker sig över allt inom husbyggnad såväl ny, om- och tillbyggnad. Med bred erfarenhet av projekt mot exempelvis bostäder, skolor terminalanläggningar och industribyggnader är helhetslösningar är deras styrka. Sedan 2018 är de samarbetspartners med We Group och tillsammans projekterar de badhus över hela Sverige.