Handläggare inom Trade Finance!

Handläggare inom Trade Finance!

Är du i början av din karriär inom ekonomi och finans? Har du service i blodet och lockas av att få arbeta med administration av internationell handel på en av Sveriges storbanker? Då har vi tjänsten för dig! Som handläggare hos vår kund ges du möjligheten att arbeta i en varierande miljö med fokus på att ge bankens företagskunder den bästa upplevelsen vid internationell handel.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för kunds räkning en handläggare inom trade finance. Vår kund är en av Sveriges storbanker och du kommer att arbeta på en avdelning som administrerar kunders import och exportaffärer. Du kommer sitta på vår kunds kontor i centrala Göteborg och arbeta i en positiv miljö med fokus på samarbeten och utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig året ut. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
  • Stötta kunder med hantering av deras import och exportaffärer, dvs. handlägga kunders dokumentinkasso och remburser
  • Erbjuda support till kunder som köper bankens tjänst via telefon och mail
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär inom ekonomi och finans och vill få möjlighet att arbeta under stort eget ansvar på en av Sveriges storbanker.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, logistik eller liknande
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av service och kundkontakt
  • Kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska för att kunna hantera kontakt med kunder
Det är meriterande om du har arbetat inom bank, med administration eller liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person ser du vikten av ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor samtidigt som du sprider energi och positivitet. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att få rodda i flertalet uppgifter samtidigt. Vidare ser vi att har en lösningsorienterad inställning och trivs med att arbeta i ett högt tempo, vilket kan förekomma då kunder ofta har deadlines för hur deras affärer skall hanteras.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: året ut med möjlighet till förlängning
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se