Händig fastighetsskötare sökes till sommarjobb på Riksbyggen!

Händig fastighetsskötare sökes till sommarjobb på Riksbyggen!

Är du en händig och självgående person som vill arbeta i en omväxlande miljö? Trivs du i praktiskt arbete och är ute efter ett roligt sommarjobb under veckorna 27-32? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Riksbyggens räkning två fastighetsskötare. Uppdraget kommer att pågå från v.27-32 sommaren 2021. Riksbyggen är en medlems- och intresseorganisation för bostadsrättsföreningar och finns belägna i Göteborg. De sköter underhåll av fastigheter från Kungsbacka i söder till Nödinge i norr. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter
  • Gräsklippning kan förekomma
  • Skräpplockning
  • Utföra enklare reparationer
  • Ha ordning och reda på de olika områdena som du besöker
  • Ha daglig kontakt med fastighetsskötare
Vi söker dig som
  • Är student på en eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av studierna
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift då arbetsrollen är kommunikativ
  • Är händig
  • Har teknisk kompetens och lätt för att använda redskap
  • Har B-körkort, du får tillgång till servicebil som hämtas och lämas på kontoret dagligen.
Som person är du självgående och gillar att ta eget ansvar samt brinner för att ge bra service. Du gillar att få saker gjorda och är en problemlösare, det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänst sedan innan. Du är social och har lätt för att ta kontakt med människor.

Övrig information

Start: v.27-32

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se