GIS/Tekniska dokumentatörer sökes till expansiva Geomatikk

GIS/Tekniska dokumentatörer sökes till expansiva Geomatikk

Vill du arbeta i ett expansivt företag som på kort tid blivit den ledande aktören på marknaden inom ledningsanvisning för olika typer av kablar? Nu öppnas en möjlighet för dig som vill vara en del i denna framgångssaga. Vi söker både dig som har goda kunskaper inom GIS, men även dig ett inre driv och en vilja att bli specialis inom ledningsdokumentation. Låter det intressant? Fortsätt då läs igenom nedan och skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Geomatikks räkning GIS-dokumentatörer till ett omfattande GIS-projekt som innebär att förädla tidigare data till en GIS-plattform ett projekt som kommer att fortlöpa under en längre period framöver. Deras sammarbetspartner är en av Sveriges största aktörer inom fiberbyggnation. Utöver projektet behöver Geomatikk även en medarbetare för löpande dokumentationsarbete till sin expanderande verksamhet.

På Geomatikk kommer du ingå i ett team som kännetecknas av hög ambition och professionalism. Vidare kommer du till en arbetsplats som strävar efter mångfald och ett starkt engagemang. Du kommer få möjlighet att antingen specialisera dig inom GIS-dokumentation eller teknisk dokumentation vilket garanterat kommer att ge dig goda förutsättningar i framtiden. Under 2017 utöakde Geomatikk sin verksamhet kraftigt, då de startat upp kontor i både Stockholm och Örebro. Under 2018-2019 väntar minst lika spännande år.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Geomatikk. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som dokumentatör kommer du antingen att arbeta i ett GIS-baserat projekt mot Geomatikks största kund, eller med andra projekt internt på Geomatikk. Du kommer att fördela din arbetstid på Geomatikks kontor, men arbetar du i det GIS-baserade projektet kommer du främst arbeta hos deras sammarbetspartner.

Du kommer tillexempel att:
 • Förädla data från en CAD-miljö till en GIS-miljö (i projektet)
 • Ständigt arbeta med förbättringsarbete
 • Agera specialist inom GIS (i projektet)
 • Arbete med löpande dokumentationsarbete (i ordinarie verksamhet.
Dokumentationsenheten passar dig som har ett driv och vill utvecklas i en expansiv och stimulerande arbetsmiljö. Vidare är du perfekt för tjänsten om du vill arbeta i en organisation där det kontinuerligt skapas nya möjligheter. På Geomatikk erbjuds du ett dynamiskt arbete med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleexamen inom geovetenskap, Geografiprogrammet eller liknande (GIS-projektet) alternativt en gymnasieutbildning med ett inre driv och en vilja att bli specialist inom ledningsdokumentation (ordinarie verksamhet)
 • Obehindrat talar och skriver på svenska, då detta är koncernspråket
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av teknisk dokumentation, exempelvis inom ledningsnät
 • Har goda kunskaper i GIS
 • Har erfarenhet av CAD och goda datorkunskaper
Som person är du glad, positiv och ser möjligheter istället för hinder. Du är resultatinriktad, noggrann och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Du har en god struktur i ditt arbetssätt och sätter upp tydliga mål för dig själv. Vidare har du en god samarbetsförmåga och vill uppnå resultat tillsammans med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geomatikks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva. Vår kärnverksamhet ledningsanvisning skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar. Geomatikk har huvudkontor i Gävle, en rikstäckande fältorganisation och ingår i den norska Geomatikk-gruppen.

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här.