Gör bilhandel enklare genom Androidutveckling hos Stendahls Reklambyrå

Gör bilhandel enklare genom Androidutveckling hos Stendahls Reklambyrå

Är du androidutvecklare och redo att ta dig an ditt nästa projekt? Är nya tekniker och utvecklingsmiljöer viktigt för dig? Om svaren är ja, då vill Stendalhs Reklambyrå ha just dig! Här får du chansen att komma in i ett projekt från start och utveckla en applikation som gör bilhandeln enklare. Sök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Android-utvecklare till Stendahls. Stendahls är en framgångsrik fullservice-reklambyrå som arbetar med både svenska och internationella kunder. Mitt i Vasastan hittar du kontoret med 6 våningar. Stendahls växer och behöver nu få in nya muskler som kan hjälpa till att "utmana det givna" och bli Sveriges starkaste byrå. Medarbetarna beskriver Stendahls som ett skönt ställe där man verkligen trivs och får utrymme att växa. Stendahls prioriterar sina medarbetare och deras välmående, vilket de visar genom att bland annat erbjuda personalen frukost och andra aktiviteter under arbetstid.

Här kan ni se ett härligt initiativ hur Stendahls skapar företagets vision tillsammans med sin personal.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stendahls. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 2019 med chans till förlängning i några månader.

Arbetsuppgifter

Som androidutvecklare kommer du arbeta med att utveckla en applikation till en av Stendahls kunder inom bilindustrin. Du kommer ingå i ett team på ca 4-5 medarbetare med olika IT-bakgrunder. Tillsammans kommer ni att utveckla en applikation som gör bilhandeln enklare genom att erbjuda slutkunder att kunna konfigurera sin egen bil i telefonen. Eftersom projektet inte ännu inte börjat kommer du vara med i alla delar av utvecklingen från ax till limpa med fokus på nyutveckling. Då Stendahls arbetar med de nyaste teknikerna kommer du arbeta mycket med Kotlin-programmering men också inom Java.

Funktionalitet som teamet ska utveckla:
  • Konto- och användarregistrering.
  • Konfiguration av bilar, både exteriör och interiör.
  • Offerthantering och betalningsmetoder.
Tjänsten passar dig som har arbetat med androidutveckling och vill komma till ett mycket intressant bolag där personalen sätts i fokus.

Vi söker dig som

har en eftergymnasial utbildning inom relevantområde. Vidare ser vi att du har arbetat med androidutveckling i ca 2-3 år, främst i programmeringsspråket Kotlin. Då det sätts krav på dig att du är med och bidrar till teamet är det också viktigt att du har kunskaper inom unit testing och arkitektur. Eftersom koncernspråket på Stendahls är svenska är det viktigt att du behärskar detta obehindrat i tal och skrift.

Det är meriterande om du har ett öga för design och UX.

Som person sporras du av utmaningar, älskar problemlösning och har förmågan att alltid tänka ett steg längre. Viktigt är också att du är öppen när det kommer till att lära dig nya kompetenser. Då teamet vill att du är aktiv och delaktig i arbetet så krävs det också att du vågar ifrågasätta lösningar och därmed har en ansvarstagande förmåga och bidrar till att upprätthålla den goda stämningen som finns på Stendahls idag!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag
  • Placering: Vasagatan 7, Centrala Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stendahls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stendahls Our DNA is found in both the digital and creative world. But its in the borderland, where great things happen. Its here that different types of people meet, new topics are discussed and ideas are cross fertilized. This is where we work together with brands to create cultural context, give value to people, and develop a total brand experience - its where new life begins.