Fysiskt extrajobb för dig som är student i höst!

Fysiskt extrajobb för dig som är student i höst!

Är du student vid Högskola, YH eller Universitet och söker ett jobb för att dryga ut studentkassan? Har du intresse för livsmedel och produktion, och föredrar att arbeta fysiskt? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Academic Work söker nu fler studenter till vår studentpool. Du kommer använda dig av ett bokningssystem där du lägger dig tillgänglig minst två dagar varje vecka, och blir uppbokad efter behov en vecka framåt i tiden. Företaget du kommer arbeta på är beläget i Västra Frölunda dit du enkelt tar dig med kollektivtrafik med busshållplatsen är strax utanför dörren. Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter till vår studentpool på ett livsmedelsföretag beläget i Västra Frölunda. Vi söker personal till två olika avdelningar, nämligen produktions- och packavdelningen. Arbetet handlar om att på olika sätt tillreda och förbereda efter satta strukturer inom produktionen.

Passen kommer främst vara måndag-fredag kl 06.45-16.00, men även kvälls- och nattshift kan förekomma vid behov. Att vara del av en studentpool innebär att du lägger dig tillgänglig två dagar i veckan. Academic Work schemalägger sedan och bokar upp dig på pass en vecka i taget. Under terminerna arbetar du ca två dagar i veckan och det finns stora chanser till sommarjobb samt extrajobb över ledigheter och storhelger.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer inledningsvis sträcka sig till årsskiftet. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare för vår kund kommer du tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal, bemanna produktionsavdelningen hos vår kund. Arbetet innebär hantering av livsmedel vilket ställer höga krav på hygien. Detta innebär även att arbetet kan komma att utföras i en kall arbetsmiljö, exempelvis kylrum. Vidare är arbetet väldigt fysiskt då lyft kan förekomma.

Inom packavdelningen kommer du till exempel att:
 • Hantera blandningsmaskiner för ex. majonnäs och såser
 • Hålla rent och städa undan till exempel tomma kartonger och burkar.
Inom produktionsavdelningen kommer du till exempel att:
 • Måtta och hälla upp råvaror
 • Hämta och lämna produkter från kyl
 • Förbereda produktionen med råvaror
 • Att arbeta inom produktionen är fysiskt tungt. Tjänsten kan innebära väldigt tunga lyft och det krävs därför att du är i god fysisk form och gärna arbetat i en fysisk tung tjänst tidigare.
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning, till exempel på universitet, högskola, eller yrkerhögskola
 • Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet
 • Kan vara tillgänglig för att arbeta minst två dagar i veckan under höstterminen. Du är även tillgänglig för jobb under ledigheter
 • Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet, där kommunikation är viktigt för rätt utfört arbete.
Det är meriterande om du:
 • Har någon form av lager- eller produktionserfarenhet sedan tidigare.
 • Tidigare har arbetat med fyisiskt tungt arbete
Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta minst två dagar i veckan vid sidan av dina studier. Vidare är du noggrann och positiv samt har en god fysisk form då det förekommer en del tunga lyft i tjänsten. Vi ser även att du besitter god samarbetsförmåga och vill bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

Övrig information
 • Start: I samband med skolstart
 • Omfattning: Deltid, efter behov. Krav på att ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två dagar i veckan.
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork