Funktionsägare som elskar el

Funktionsägare som elskar el

Har du någon gång, under tiden som du har ställt in bilstolen, funderat på hur allt fungerar? Som Funktionsägare får du svar på detta genom att ansvara för utveckling, kravställning och säkerhet kring bilsäten! Du kommer ställas inför frågor som, vad händer ifall stolen börjar röra sig mitt under färd?. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till denna spännande detektivtjänst där du får möjlighet att göra skillnad!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Funktionsägare till vår kund som är en utmanare inom fordonsindustrin!

Som Funktionsägare ansvarar du för el-säkerheten i bilsätet. I dagens bilsäten finns det mängder av funktioner som behöver kvalitetssäkras. Risker med felaktigt inställda sätesfunktioner kan resultera i att sätet exempelvis börjar röra sig okontrollerat under färd eller inte låser sig ordentligt vilket kan ge förödande konsekvenser! Som Funktionsägare gör du verkligen skillnad och ansvarar för att leverera säkra lösningar till bilkunder runt om i hela världen.

Du kommer arbeta i nära samarbete med elektronikavdelningen som ansvarar för mjukvaruutvecklingen. Din uppgift blir att förbereda provning, testa, dokumentera och åtgärda de risker som du upptäcker. Således blir det ett visst detektivarbete då du behöver tänka utanför boxen i syfte till att få en så klar helhetsbild över sätets funktioner som möjligt! Vår kund ser positivt på frihet under ansvar, de har flextid och det kommer ingå resor i tjänsten till bl.a. Asien.

Vår kund är en utmanare i en väletablerad fordonsindustri som utvecklar och bygger egna bilar. De har tätt samarbete med Sveriges största biltillverkare och firar i år fem år inom branschen! Just nu förbereder de sin europalansering och behöver därför dig som är hungrig, engagerad och intresserad av en kravställande och kvalitetssäkrande roll!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Göra FMEA-analyser
 • Förbereda provning, testa, dokumentera och vidta åtgärder
 • Ha tät kommunikation med elektronikavdelningen
 • Driva ärenden, optimera processer
Tjänsten passar dig som har lätt för att fylla igen luckor i standardiserade dokument med god initiativförmåga och kreativitet. Du motiveras av blandningen mellan administrativa och praktiska arbetsuppgifter, kan möta plötsliga förändringar med någon minuts suckande för att därefter kavla upp ärmarna och köra på i ny riktning och känner genuint engagemang för att säkerställa säkerhet för världens alla bilförare.

Vi söker dig som
 • Har kunskap av el, lågspänning
 • Högskoleingenjör inom El eller Maskin
 • Är intresserad av el, att säkerställa el-funktioner, känner engagemang för tjänsten
 • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift
 • Bifoga examensbevis och personligt brev
Det är meriterande om du

* Tidigare har arbetat med el eller inom fordonsindustrin

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork