Frontend-utvecklare till Cygni!

Frontend-utvecklare till Cygni!

"När jag valde Cygni fick jag en magkänsla som sa att det här var en bra arbetsplats. Här får jag fullt förtroende och här tillåts jag göra fel för att kunna utvecklas.
Det är en arbetsplats där jag får möjligheten att utveckla mig själv och bolaget för att man tror på mig. För mig handlar en bra arbetsplats om just tillit och förtroende, och för mig är Cygni just denna typ av arbetsplats." - Filip, Konsult på Cygni

Information om uppdraget

När du är konsult på Cygni kommer du befinna dig i en miljö av fullstacksutvecklare, frontendare, mobilutvecklare, UX-designers, Digitala Designers och projektledare.
Cygnis viktigaste resurs har alltid varit och kommer alltid vara dig som medarbetare. Genom att vara den bästa arbetsplatsen för dig som vill arbeta inom digitala lösningar tror medarbetarna på Cygni att man når det bästa resultatet.

Hur blir man den bästa arbetsplatsen frågar du dig kanske?

På Cygni handlar det om att skapa en kultur som möjliggör för dig att hela tiden utvecklas i den riktningen du vill och genom att tillsammans arbeta fram de kunder och uppdrag som passar dina intressen så skapar man engagemang! De tror även på kompetensutveckling som ett medel för att skapa en motiverande miljö. Du kommer såväl som ta del av dina kollegors spetskunskaper även få dela med dig av dina kunskaper genom hackathons, föreläsningar och diskussionsforum.

Vill du skapa dig en djupare bild av vad det innebär att vara en del av Cygni familjen? Slå dig ner i soffan och lyssna på Jon Persson, medgrundare och VD på Cygni när han berättar om engagemang och hans syn på ledarskap.

Idag finns Cygni i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund. Många av deras uppdrag utförs på plats hos deras kunder men de har också projekt på deras kontor och som helhetsåtaganden ute hos deras kunder. Cygnis kontor fungerar som naturliga samlingsplatser för konsultmöten, afterworks och andra aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare på Cygni får du arbeta med allt från form och design till snygg och testbar kod, alltid med användaren i fokus.

Det kan innebära allt från:
 • Manipulera DOM:en utan jQuery och att jobba med moderna byggverktyg.
 • Arbeta med HTM/CSS samt webbstandards.
 • Mobil utveckling.
 • Arbeta med agila metoder.
 • Arbeta med uppdrag och kunder där ditt intresseområde nyttjas och där du kan växa.
På köpet får du även passionerade kollegor som vill dela med sig av sin kunskap och som även vill lära sig av dig. Cygni lever sin kultur och är inkluderande i sitt arbetssätt. Välkommen in i värmen!

Vi söker dig som
 • Kan JavaScript som baksidan av din egen hand.
 • Har full koll på HTML/CSS och webbstandards
 • Ser att mobil utveckling och att jobba agilt är en självklar del av din vardag.
 • Har ett stort tekniskt intresse och följer de tekniker som är hetast just nu och vill arbeta med exempelvis React, Vue.js, Angular, Node.js, TypeScript och Continuous Delivery.
 • Har några års arbetslivserfarenhet som utvecklare efter din tekniska utbildning.
Som person är du:
 • Vass på att samarbeta med andra.
 • Självgående och tar ansvar för att uppgiften drivs mot målets riktning och levereras i tid.
 • Ansvarstagande mot kollegor och kunder.
 • Problemlösande och älskar när du ställs inför en tuff utmaning.
Viktigast är dock att du är en relationsbyggande person som trivs i konsultrollen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om Cygni här