Forskare inom tillverkning av läkemedelsprodukter till Astra Zeneca!

Forskare inom tillverkning av läkemedelsprodukter till Astra Zeneca!

För dig som har utbildat dig till farmaceut eller har erfarenhet av läkemedelsutveckling finns nu möjligheten att bli en del av Astra Zeneca. I rollen som forskare inom tillverkning av läkemedelsprodukter får du möjlighet att bidra i utvecklingen av nya läkemedel. Låter det intressant? Sök då redan idag!

Information om uppdraget

AstraZeneca är ett stort internationellt vårdföretag som bedriver forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel samt tillhandahållande av vårdtjänster. Men de är mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag. På Astra Zeneca är de även stolta över att ha en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Här får medarbetarna möjlighet att uttrycka olika perspektiv - och får dem att känna sig värderade, energiska och belönade för sina idéer och kreativitet.

Du erbjuds

En lärorik tjänst på ett välkänt bolag

En dedikerad konsultchef som kommer att stötta dig i din utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen på EPDM-avdelningen (Early Production Development and Manufacture), kommer du att bidra till framtagandet och utvecklingen av nya läkemedel. Du kommer att bidra i att leverera kliniska resultat i utvecklingen av nya läkemedel. Denna roll kretsar kring tillverkningen av läkemedelsprodukter där alla arbetsuppgifter nedan kommer att ha en betydande inverkan på effektiviteten, kvaliteten och kostnaden för Astra Zeneca. I rollen kommer du att:

Ta ansvar för en effektiv tillverkning av läkemedelsprodukter, i linje med de riktlinjer och den planering som överenskommits inom EPDM.

Fokusera på praktiskt arbete i våra GMP (Good Manufacturing Practice)-anläggningar samt leda en grupp tilldelade personer genom en tillverkningsprocess.

Snabbt utveckla sin kompetens inom relevanta processteknologier och bygga trovärdighet samt förmågan att driva och säkra produktupprättande, uppskalning och kliniktillverkning.

Dokumentera hela processen tillsammans med annan nödvändig dokumentation i Material Management Systems. Därefter ska du övervaka, säkra och följa upp andra regler enligt GMP genom tillhörande IT-system.

Bedöma register och rapportera tillverknings- och valideringsdata korrekt enligt GMP.

Säkerställa att SHE (Safety Health and Environment) och GMP standarder följs och uppfylls. Samt se till att Astra Zenecas policys och standarder förstås och följs.

Vara en entreprenör och ta initiativ för att ytterligare förbättra flexibiliteten och produktiviteten, vilket resulterar i kortare ledtider och ökat värde för kunden.

Vi söker dig som

Du har en master eller magisterexamen i farmaci eller är ingenjör eller har erfarenhet från läkemedelsutveckling eller har arbetat i en Supply Chain-organisation och har kunskap om cGMP.

Är obehindrad i svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Som person är du:

Samarbetsvillig

Kommunikativ

Självgående

Ansvarstagande

Övrig information

Start: Augusti, enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Placering: Mölndal

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Astra Zenecas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work](mailto:gbgh02@academicwork.se).

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se