Flexibelt deltidsjobb där du kan påverka lönen!

Flexibelt deltidsjobb där du kan påverka lönen!

Är du student och söker ett roligt extrajobb vid sidan av studierna? Är du en kommunikativ person med stort driv? Har du dessutom ett intresse för försäljning och förmåga att leverera god service? Då är det dig vi letar efter till tjänsten som mötesbokare hos Akvarieleasing. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mötesbokare på deltid till Akvarieleasings kontor i Västra Frölunda. Företaget erbjuder uthyrning av akvarier och du kommer vara en viktig del av försäljningsteamet där du hjälper till med att boka möten med företagets kunder samt stötta upp med administration kopplat till försäljningen.

På kontoret sitter totalt 13 stycken medarbetare. I försäljningsteamet är det både högt tempo och högt i tak. Här ser kollegorna till laget, och alla har en kamratlig inställning och hjälper varandra. För att höja energinivån kommer det även att kickas igång säljtävlingar som du kommer att få vara en del av.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Akvarieleasing. Uppdraget kommer att vara på deltid där du kan arbeta två till tre halvdagar i veckan.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare kommer du arbeta med att boka in möten hos företagets kunder. Du kommer med stor förståelse för företagets produkter och tjänster besvara kunders eventuella frågor. Telefon och dator kommer att vara dina främsta arbetsverktyg. Du kommer att få en introduktion i arbetet där du bland annat kommer att få följa med en säljare ut på kundmöte för att skapa större förståelse för produkterna.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa ut till företagets kunder för att boka in möten där du har en ringlista att utgå från.
 • På sikt kommer du att få möjligheten att prospektera nya kunder samt hantera administrativa uppgifter kopplade till kundmöten.
Tjänsten passar dig som är en tävlingsmänniska och drivs av att nå uppsatta mål. Du trivs i ett arbete där det är högt tempo och där du får utlopp för din energi. Vidare har du positiv inställning och skinn på näsan.

Vi söker dig som
 • Läser på en eftergymnasial utbildning med minst 6 månader kvar av dina studier
 • Är obehindrad på svenska i både tal och skrift samt har mycket goda kunskaper i engelska i tal, då kommunikationen med kunder främst kommer att hållas på dessa språk
 • Har dokumenterad erfarenhet av en serviceinriktad tjänst, exempelvis inom kundtjänst. Detta vill vi tydligt ska framgå i din ansökan!
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg
 • Har erfarenhet av att arbeta som mötesbokare
Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder. Du brinner för service och vill alltid ge det illa extra för att överträffa förväntningar. Avslutningsvis är du strukturerad i ditt arbete och kan effektivt utföra dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Deltid, ca 2-3 halvdagar i veckan
 • Lön: 125 kr/h + provision
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Akvarieleasings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Akvarieleasing beskriver sig själva på följande vis:
Vi sköter om och hanterar mer än 2500 akvarier runtom i Sverige och vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Akvarieleasing har funnits sedan 1984 när kompanjonerna Carl-Magnus Strömbeck och Carl-Eric Olsson startade företaget i Stockholm. Carl-Magnus hade kunskapen om fiskar och akvarier, Carl-Eric om att driva företag. Företagets första anställda blev Peter Strömbeck, bror till Carl-Magnus. Peter blev Akvarieleasings första servicetekniker och åkte då runt för att sköta om alla akvarier. Drygt nu 30 år senare har personalstyrkan vuxit till över 65 personer fördelat på fyra kontor (Stockholm, Göteborg, Malmö, och Köpenhamn).