Fixturkonstruktör till Granitor Robotics

Fixturkonstruktör till Granitor Robotics

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta som Fixturkonstruktör? Har du en examen mot mekanisk konstruktion eller tidigare erfarenhet inom branschen? Nu söker vi en Fixturkonstruktör till Granitor Robotics att utöka teamet i Askim med. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Granitor Robotics AB grundades 1986 av Lars Karlsson under namnet LKN Industriautomation AB och verkar som ett fristående dotterbolag i Granitorkoncernen. De arbetar främst mot fordons- och tillverkningsindustrin med fokus på robotautomation. Under det senaste decenniet har de utvecklats i nära samarbete med deras största kund Volvo Cars, samt övrig fordons- och tillverkningsindustri i Sverige och internationellt. Utifrån kundens unika behov tar Granitor Robotics fram robotbaserade produktionslösningar för karossproduktion. De erbjuder alltså en komplett lösning genom projektledning, utveckling, installation och idriftsättning.

Hos Granitor Robotics drar dem nytta av deras långa erfarenhet av automatiserade anläggningar för att fortsätta utveckla kundanpassade, robotbaserade automationslösningar. Med kunniga medarbetare och moderna verktyg står kundens unika behov alltid i fokus och på senare år tar de även ett helhetsgrepp på robotbaserade lösningar inom montage- och packautomation.

Du erbjuds:
 • Stark gemenskap bland trevliga kollegor som arbetar professionellt och tillsammans.
 • Kreativ arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag.
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär med en gedigen onboarding som start.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag där medarbetaren är i centrum.
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Granitor Robotics.

Arbetsuppgifter

Hos Granitor Robotics får du möjlighet att arbeta med många välkända och intressanta kunder både inom och utanför Sveriges gränser. Utvecklingstempot är högt och med en platt organisation och närhet till den egna produktionen har bolaget korta beslutsvägar. I rollen som Fixturkonstruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att konstruera fixturer och robotverktyg för att skapa förutsättningar för en optimal serieproduktion. Du kommer även medverka till att ta fram rutiner, metoder och arbetssätt som främjar kundnyttan samt aktivt bidra till att upprätthålla och utveckla fixturtillverkningsprocessen. Du kommer även:
 • Aktivt medverka till att kvalitet, ergonomi och funktionalitet upprätthålls på verktyg och fixturer.
 • Planera ditt arbete så att bästa effektivitet uppnås inom ramen för tilldelat arbete.
 • Beställa fixturmaterial från externa leverantörer.
Vi söker dig som
 • Högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning på produktions- och automationsteknik.
 • Kunskaper i CAD samt vana i 3D CAD system, Inventor, SolidWorks och Catia V5.
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort.
I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som har ett utpräglat teknikintresse och gillar att uppdatera dig inom teknikutveckling. Som person är du en doer som ser till att saker bli gjorda med tydligt fokus på deadlines och kan hantera att driva flera projekt samtidigt. För att trivas i rollen är du stresstålig, ansvarstagande och samarbetsorienterad. Du som projektledare ska kunna motivera och leda dina projektmedlemmar och tycka om att skapa nya relationer.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om Granitor Robotics? Läs mer här!