Finsktalande student som kundtjänstmedarbetare sökes!

Finsktalande student som kundtjänstmedarbetare sökes!

Är du finsktalande student som brinner för att leverera service i världsklass? Har du precis börjat din utbildning och har ett öga för siffror? Vill du ha ett meriterande extra jobb under våren som kan leda till sommarjobb? Då ska du söka idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en finsktalande kundtjänstmedarbetare till Coopervision på deltid. Du kommer främst att arbeta en dag i veckan men de kan vara flexibelt med hel- och halvdagar. Det kan även bli möjligt att arbeta mer under vissa månader under kommande vår och sommar. Coopervision är beläget centralt i Gårda så det är smidigt att ta sig till och från arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coopervision. Uppdraget kommer att vara på deltid och där du har minst en dag i veckan med chans till mer under vissa perioder samt sommarjobb.

Arbetsuppgifter

Som finsktalande kundtjänstmedarbetare kommer du främst att svara på ingående samtal och mejl. Samtalen du tar emot är varierande på finska och svenska.

Du kommer till exempel att hjälp kunderna med:
 • Arbeta med hantering och uppföljning av bland annat beställningar och reklamationsärenden.
 • Löpande administrera order- och returhantering.
 • Sköta viss merförsäljning till utvalda kunder.
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med högt tempo och brinner för att leverera service i toppklass. Vidare är du snabblärd, lyhörd och strävar hela tiden efter samla på dig nya kunskaper. En fördel är också om du har bra siffersinne och tycker om att arbeta med siffror. Då du endast kommer att arbeta deltid är det även bra om du är snabblärd.

Vi söker dig som
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då stora delar av kommunikation på kontoret sker på detta språk.
 • Talar finska flytande och har goda kunskaper i skrift.
 • Har god datorvana och lätt för siffror.
 • Studerar eftergymnasial utbildning på minst 50% , samt har minst 1-2 år kvar på din utbildning.
Det är meriterande om du
 • Tidgare har arbetat med kundservice, gärna med telefon och mejl som ditt främsta arbetsverktyg.
 • Har erfarenhet av att jobba i CRM-system.
Vi ser gärna att du har ett par år kvar på dina studier och ser på tjänsten långsiktigt. Vidare är det av vikt att brinner för hjälpa andra människor och har service ut i fingerspetsarna. Vi ser även att du är problemlösande, kommunikativ och nyfiken att lära dig nya saker. På kontoret i Göteborg är det ett öppet kontorslandskap där man sitter i team så din förmåga att kommunicera och samarbeta internt är viktig för att bibehålla en härlig sammanhållning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, Hel- eller halvdag minst en dag i veckan.
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coopervisions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coopervision är en av världens största tillverkare av kontaktlinser. Våra produkter säljs i över 100 länder över hela världen. Vi förbättrar människors syn - från Kina till Europa, och från Afrika till Nord- och Sydamerika. Vi är medvetna om att det inte finns två ögon, två dagar eller två kunder som är identiska. Vi inser att människor vänder sig till oss för att få kontaktlinser av högsta kvalitet - oavsett om det gäller våra standardlinser eller några av våra speciallinser. Vi är också olika. Vi anser att vi genom att samarbeta och lyssna på andra kan åstadkomma mycket mer. Allt detta är en del av vårt uppfriskande perspektiv som riktar sig till både dig som använder våra kontaktlinser och till de optiker som samarbetar med oss.