Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Samsung på SYKES

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Samsung på SYKES

Är du i början av din karriär och vill ha en roll där du får ge kunder service på högsta nivå? Söker du ett företag som erbjuder bra internutbildningar och gott om möjligheter till utveckling? Vill du arbeta i ett team som också pratar finska precis som du? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök redan idag då vi gärna vill ha dig ombord så fort som möjligt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SYKES räkning finsktalande kundservicemedarbetare.

Du och ditt finsktalande team sitter i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler centralt beläget på Lindholmen i Göteborg. Du kommer att arbeta med kundtjänst för Samsungs produkter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SYKES.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på SYKES kommer du att vara ansiktet utåt och representera Samsungs produkter och varumärke. I rollen tar du emot inkommande telefonsamtal från Samsungs kunder där frågorna främst rör tekniska utmaningar. Du kommer att supportera frågor som rör exempelvis mobiltelefoner och vitvaror. När du är varm i kläderna finns det möjlighet att också att arbeta chatt och att besvara frågor från Samsungs online butik.

För att du ska få bästa möjliga förutsättningar att hjälpa kunderna jobbar SYKES med en gedigen introduktion i Samsungs olika produkter. Allt eftersom att du är redo att ta dig an nästa produkt kommer din kunskapsbank att byggas på.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill hitta ett företag att utvecklas på. SYKES verkar över hela världen och erbjuder många utvecklingsmöjligheter, kanske är ditt nästa steg att bli teamledare eller expert inom något område i Göteborg eller i något av de andra 20 länderna SYKES är verksamma i.

Vi söker dig som
  • Har en gymnasieutbildning
  • Tycker att det är kul med tekniska produkter och gillar problemlösning
  • Talar och skriver obehindrat på finska
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i kundtjänst eller butik som säljer tekniska produkter så som mobiltelefoner, vitvaror eller klockor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att för att lyckas i rollen är du serviceinriktad och har lätt för att snabbt skapa relationer i telefon. Du gillar problemlösning och kanske är du redan idag den som dina vänner och familj vänder sig till när de har problem med sin telefon eller sin dator. Delvis jobbar du ensam med dina kunder däremot handlar arbetet också mycket om att hjälpas åt med utmaningar man ställs inför därför lägger vi också stor vikt vid sin samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig vill jag gärna träffa dig på en intervju! Kom ihåg att din motivering och ditt personliga brev tillsammans med ditt CV är det vi gör urval utifrån.

Vill du ha tips på hur du kan göra ditt CV enkelt och tydligt samt hur du skriver ett bra personligt brev finner du det här

Övrig information
  • Start: Efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid tillsvidare
  • Arbetstider: Finska kundtjänsten 7-18 vardagar, lördagar 9-14 söndagar stängt. Det innebär att man arbetar ca var tredje lördag.
  • Placering: Göteborg, Lindholmen
  • Vid anställning kommer en kontroll i belastningsregistret att genomföras
  • Kontaktuppgifter: Josefine Skagert 031-352 33 6, Petronella Enarsson 031-381 57 02
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SYKES önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SYKES grundades 1977 i ett garage i Charlotte, North Carolina, USA där idén om att utveckla tekniska manualer tog fart. Med åren har företaget utvecklats från att vara ett litet ingenjörsföretag med tre anställda till att idag vara en ledande leverantör av kundservicelösning och tjänster för hela livscykeln - digital marknadsföring, säljkompetens, kundservice, teknisk support mm. SYKES har idag över 70 kontaktcenters och 54.000 anställda världen över.