Financial controller med erfarenhet sökes till internationellt företag!

Financial controller med erfarenhet sökes till internationellt företag!

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta som controller eller inom redovisning och söker nya utmaningar? Vill du kunna få användning av hela din kapacitet och ta nästa steg i din karriär? Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får användning av ditt genuina intresse för siffror och ekonomi. Du vill ha en tjänst där du dagligen kommer utmanas och utvecklas i din roll! Låter det intressant sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en financial controller till deras kontor i centrala Göteborg. Företaget ser gärna en start så snart som möjligt, men som senast i augusti.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och är ett föräldravikariat på ca 1 år.

Arbetsuppgifter

Som financial controller kommer du ingår i ett rapporteringsteam på två personer, som rapporterar till CFO, och är en del av finansavdelningen på ca 15 personer.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera och följa upp mot budget avseende koncernens resultat och investeringar
 • Delaktig i arbetet kring budget och prognoser
 • Intern och extern rapportering av månadsbokslut för koncernen och dess legala enheter/verksamhetsområden
 • Delaktig i internprisberäkningar
Tjänsten passar dig som vill vara en del i ett internationellt företag. Du har erfarenhet från rollen sedan tidigare och har en bred kunskap inom ekonomi. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har ett stort engagemang. I denna roll erbjuds du möjligheten att skaffa dig en bredare erfarenhet som controller samt möjligheten att utvecklas.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Minst två års relevant erfarenhet som controller/senior accountant
 • Obehindrad i tal och skrift i svenska och engelska då du dagligen kommunicerar på dessa språk
 • Goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint
Som person är du driven, ansvarstagen och har en god kommunikativ förmåga. Du motiveras av att arbeta problemlösande och tar ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du tar dig an. Vidare tar du gärna initiativ och kommer med förslag till förbättringsarbete. Du kommer arbeta med många olika projekt och därför är det även av vikt att du kan arbeta mot tydliga deadlines.

Övrig information
 • Start: Senast i augusti, men gärna tidigare
 • Omfattning: Heltid, föräldravikariat på ca 1 år
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork