Factoringhandläggare till Aros Kapital i Göteborg!

Factoringhandläggare till Aros Kapital i Göteborg!

Vill du utvecklas tillsammans med ett spännande bolag inom finansbranschen som präglas av stark entreprenörsanda och frihet under ansvar? Söker du ett jobb där du som medarbetare sätts i fokus och inte bara blir en i mängden? Då är detta tjänsten för dig! Aros Kapital söker nu en ambitiös medarbetare till sitt factoringteam. Vi välkomnar dig att söka redan idag då vi använder oss av löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aros Kapitals räkning en factoringhandläggare till sitt fantastiska kontor i Gårda. På factoringavdelningen hanteras fakturaköp där bolaget köper både inhemska fakturor och exportfakturor.

Som factoringhandläggare kommer du att bli en del av ett team bestående av 6 st. drivna kollegor. Kulturen på Aros Kapital präglas av stark entreprenörskänsla och ambition. Du erbjuds stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och uppmanas att komma med egna initiativ och förbättringsförslag.

Vid anställningens början kommer du att få två veckors gedigen introduktion av Anna, team leader, som dedikerat kommer att lära dig allt om tjänsten och verksamheten. Vidare kommer du att fasas in i rollen och kunna ta hjälp av kollegor som gärna agerar mentorer åt dig om du behöver stöttning i rollen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aros Kapital.

Arbetsuppgifter

Som factoringhandläggare är du i daglig kontakt med Aros Kapitals kunder och kommer själv att successivt få ansvara för ca 100 kunder. Du kommer att få hantera delar av kreditprocessen, vilket bl.a. innefattar reskontrahantering, registrering och finansiering av fakturor och kreditbedömningar. Rollen innebär framför allt ett stort fokus på kundvård och goda kundrelationer.

I rollen kommer du till exempel att:
 • Hantera fakturor.
 • Ha en tät kunddialog och återkoppla inom angivna deadlines.
Tjänsten passar dig som vill ha frihet under ansvar och vill bli belönas och utvecklas efter prestation.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning.
 • Har ett starkt driv och entreprenörsanda.
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av finans- och riskbedömning.
 • Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning.
 • Har erfarenhet av fakturaköp, inkasso eller jobbat på bank tidigare.
Som person är du inte rädd för att ta egna beslut eller komma med egna initiativ. Du ser vikten av ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor samtidigt som du sprider energi och positivitet. Vidare ser vi att har en lösningsorienterad inställning och trivs med att arbeta i ett högt tempo, vilket kan förekomma då du ofta kommer att ha tighta deadlines gentemot dina kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, provanställning 6 månader.
 • Lön: Fast månadslön.
 • Placering: Göteborg, Gårda.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aros Kapitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Kapital etablerades 2004 och är sedan december 2014 ett kreditmarknadsbolag, vilket innebär en rätt att med statlig insättningsgaranti ta emot inlåning från allmänheten. Företaget erbjuder finansiella tjänster inom factoring, kredithantering, företagslån, inkasso samt juridik. I nuläget arbetar cirka 30 personer på kontoret i Göteborg.