Fälttekniker med intresse för IT till kortare projekt

Fälttekniker med intresse för IT till kortare projekt

Har du ett stort intresse för IT eller teknik och brinner för service? Då kan detta vara en tjänst för dig! Här får du chansen att under ca 4 veckor bygga på erfarenheter på ditt CV samtidigt som du kan tjäna lite extra pengar inför sommaren.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en fälttekniker till ett projekt i Göteborgsområdet där du ansvarar för installera backup-enhet och ljuspelare runt om i livsmedelsbutiker. Uppgifterna är av enklare karaktär, men för att du ska känna dig trygg i arbetet kommer du få en introduktion på Skype samt instruktionsmanual. Du utgår hemifrån och kommer åka runt mellan butiker i Storgöteborg.

Uppdraget startar v.18 och sträcker sig ca 4 veckor framåt. Du kommer som sagt att åka ut till butikerna och installera/montera hårdvara. Du kommer i genomsnitt ansvara för 1-2 installationer/dag där varje installation tar ca 3-5 timmar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för vår kund. Uppdraget kommer att vara heltid och sträcka sig i cirka fyra veckor.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker kommer du arbeta med att installera datorer/hårdvara i livsmedelsbutiker. Hårdvaran kommer finnas på plats i butiken när du kommer, där ditt ansvar blir att byta ut befintliga datorer till nya och se till att dem fungerar. Vidare ansvarar du även för att packa ner den gamla hårdvaran och beställa hämtning av det.

Du kommer till exempel att:
 • Installera datorer/backup-enheter/ljuspelare.
 • Ansvara för att gamla produkter plockas undan och hämtas upp.
Tjänsten passar dig med ett genuint intresse för teknik och IT och trivs i en social miljö där du får användning för dina kunskaper i en serviceinriktad roll. Här får du möjligheter att visa framfötterna hos en stor aktör på marknaden och få erfarenhet för framtida karriär.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Finns tillgänglig för arbete med start 29 april till den 11/6
 • Har ett tekniskt intresse och grundkunskaper inom IT
 • Kommunicerar obehindrat på svenska, då instruktioner och manualer är på svenska
 • Har B-körkort och tillgång till egen bil
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service eller IT/teknik.

Som person är du social, noggrann och flexibel, då det är viktigt att du bemöter kunderna på ett professionellt sätt och har förmågan att följa instruktioner.

Övrig information
 • Start: 29/4-11/6
 • Omfattning: deltid, ca 3-8 timmar om dagen
 • Lön: Timlön
 • Placering: Du utgår hemifrån och kommer utföra arbetet på orter runt om i Göteborsområdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se