Fältservicetekniker till Atlas Copco's Industrial Technique

Fältservicetekniker till Atlas Copco's Industrial Technique

Har du ett genuint intresse för teknik och tycker om att arbeta praktiskt? Atlas Copco söker nu en passionerad fältservicetekniker som drivs av ny teknik, kundnöjdhet och kvalité. Här får du chansen att arbeta självständigt och få god inblick i företaget!

Information om uppdraget

Academic Work söker en fältservicetekniker i Västra Götalandsområdet med fokus Göteborg/Bohuslän till Atlas Copco Industrial Technique Sverige. Arbetet kommer att innebära resor inom Sverige men majoriteten av arbetet kommer att utföras i Göteborg med omnejd.

I rollen som fältservicetekniker kommer du att ansvara för att dela din passion och driva några av Atlas Copcos viktigaste värden: kundnöjdhet, kvalitet och produktivitet. Du kommer att vara en del av ett team som erbjuder Atlas Copcos kunder service och teknisk kompetens kring produkterna. Kunderna är framförallt bolag inom monteringsindustrin.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Atlas Copco.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Att utföra installationer, förebyggande underhåll, optimering och programmering av Atlas Copco Industrial Techniques produkter.
 • Utveckla effektiva och tydliga arbetsprocesser för dig själv och andra i verksamheten kring service.
 • Följa upp kvalitetsärenden och kommunicera med huvudfabriken i Sverige och Italien.
 • Vara ett stöd för kundtjänst och säljare inom service och teknisk produktkompetens.
 • Utveckla och utföra utbildningar inom förbandsteknik och Atlas Copco Industrial Techniques produkter.
Vi söker dig som
 • Du har en utbildning inom elektronik, el, industriell mekanik eller liknande alternativt motsvarande erfarenhet
 • Trivs med kundkontakt, gärna i en teknisk roll
 • Har goda datorkunskaper
 • Har ett genuint intresse för teknik med praktisk arbete
 • Är flytande i svenska och engelska då detta kommer krävas i det dagliga arbetet
 • Har körkort
 • Du har inga problem med att resa under perioder, framförallt i Sverige.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med tryckluftsverktyg och luftinstallationer.

Som person drivs du av ny teknik lika mycket som att få nöjda kunder. Du är framåt med en lösningsorienterad approach till allt du tar dig an och ger dig inte förrän du har fullständigt nöjda kunder. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar ett övergripande ansvar för allt som hamnar hos dig. Rollen kräver att du både kan strukturera upp din vardag men också kunna vara flexibel om situationen kräver det.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Göteborg/Bohuslän
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på atlascopco@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco är ett innovativt bolag med ett flertal affärsområden. Den här tjänsten är placerad inom Industriteknik. Affärsområdet industriteknik skapar verktyg för industrin genom ett globalt nätverk. Bland annat skapar de skruvdragare för bilindustrin, och faktum är att var tredje bil du ser är hopskruvad med deras produkter! Då karriärmöjligheterna är enorma är det många som stannar i bolaget en längre tid. Välkommen till ett företag som verkligen gör skillnad i världen!