Fältservicetekniker med erfarenhet till InfoCare

Fältservicetekniker med erfarenhet till InfoCare

Trivs du i en tjänst med fart och fläkt där ingen dag är den andra lik? Har du tidigare erfarenhet av reparation inom hårdvara och trivs att arbeta i relation mot kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för InfoCares räkning en Fältservicetekniker med ett par års erfarenhet till deras kontor i Mölndal. I rollen som Fältservicetekniker förväntas du att arbeta självständigt med felsökning, reparation, installation, underhåll, montage och konfiguration av teknisk utrustning samt system på plats hos deras kunder eller på lokalt kontor/verkstad.

InfoCare erbjuder dig en varierande vardag där inget uppdrag är det andra likt. Under anställningen kommer du att vidareutbildas och tillhandahålla värdefull kompetens inom IT området.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Fältservicetekniker är du InfoCares ansikte utåt, och arbetar med en stor mängd kunder kan just din uppgift variera stort från att installera datorer och kringutrustning till att felsöka kassasystem och andra affärskritiska system. Därför passar rollen dig med ett stort tekniskt intresse.

Innan ditt arbetspass blir du tilldelad de uppdrag som du ska ta dig an under dagen. Du kommer att utgå från kontoret i Mölndal där verktyg och reservdelar plockas upp. Därefter tar du dig ut till kunderna och utför uppdragen. Här ges du möjlighet att bygga på både din tekniska och sociala kompetens, där ingen dag är den andra lik och du får kontakt med nya personer hela tiden.

Du kommer till exempel att:
 • Installera, serva och felsöka en stor mängd olika IT-tekniker
 • Felsökning, reparation, installation, underhåll, montage och konfiguration av teknisk utrustning
 • Ha stort eget ansvar i att utföra uppdragen med goda resultat och professionellt bemötande
Vi söker dig som
 • 1-2 års arbetserfarenhet av liknande tjänst där du arbetat med PC och skrivare.
 • Gymnasieprogram med inriktning på IT eller motsvarande
 • Goda kunskaper i Microsoft Windows och Office
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer att kommunicera med kunder ute på plats
 • B-körkort är ett krav
Som person är du:
 • Ansvarstagande och självgående
 • Serviceminded
 • Har en stark problemlösningsförmåga
Vidare ser vi att du som söker trivs i en serviceorienterad tjänst. För att trivas i rollen har du en förmåga att anpassa dig till olika miljöer och nya människor. Du tycker om att lösa problem och kan på ett effektivt sätt att omstrukturera din tid vid behov. För tjänsten kommer stor vikt läggas i personlighet.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InfoCare levererar IT-tjänster för geografiskt spridda företag samt till bolag verksamma inom offentlig sektor. Några av de tjänster som Infocare erbjuder innefattar installationer, på-platsen-service, support och leverans. InfoCare har ett nära partnerskap med tillverkare, outsourcingföretag, elektronikkedjor och återförsäljare.