Extrajobb som snöskottare till AME Entreprenad AB!

Extrajobb som snöskottare till AME Entreprenad AB!

Nu söker vi flertalet personer som är på jakt efter ett välbetalt extrajobb som snöskottare i Göteborg! Du kommer att vara timanställd på AME och arbeta både dag, kväll, natt och helg med handskottning. Kanske studerar du, vill ha ett jobb vid sidan av din andra sysselsättning eller så kanske du helt enkelt vill få lite extra klirr i kassan? Sök idag då vi behöver personer omgående!

Information om uppdraget

Du kommer att vara extraanställd på AME som är ett familjeägt företag som bla arbetar med vinterväghållning där arbetsglädje, noggrannhet och höga resultat präglar verksamheten. Arbetet är förlagt på både dag, kväll- och nattid samt helg. Du tillsammans med andra kollegor kommer att köra runt i och omkring Göteborg för att utföra handskottning. Detta innebär att du behöver vara tillgänglig vid inringning på de tider du lagt dig tillgänglig på.

Arbetet är fysiskt och utförs i alla väder, därför behöver du ha ett gott humör och positiv inställning trots att väder och vind kan vara påfrestande. Kläder och skor m.m. får du på plats.

AME Entreprenad AB är även verksamma under sommaren och kan komma att behöva din hjälp även då vid intresse. Läs mer om AME här.

Arbetsuppgifter

Under vintern:

* Handskottning av snö

Under sommaren:
  • Klippning av gräs/ogräs
  • Sophämtning
Vi söker dig som
  • Är minst 18 år
  • Har obehindarde kunskaper i både tal och skrift i det svenska språket då detta används i arbetet
  • Är samarbetsinriktad och som värdesätter lagspel
Meriterande för tjänsten är om du:

* Har B-körkort

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, vid behov
  • Placering: Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se